Christiaan

iOS Engineer
di 1 aug '17

Uren bijhouden op je iPhone met Keeping voor iOS

We lanceren nu ook een app voor Apple’s platform

Naast de Android-applicatie, die wij een paar weken geleden naar buiten brachten, lanceren we nu ook Keeping voor iOS. Deze app stelt elke iPhone-gebruiker in staat om gemakkelijk onderweg uren te klokken.

Snel toegang tot je uren!

Altijd en overal je urenoverzicht bij de hand met de iOS app

Met de Keeping voor iOS heb je je digitale ‘tijdkaart’ in je broekzak. Zo kun je snel je tijdregistraties bekijken, je huidige registratie pauzeren tijdens lunch, of een nieuwe registratie starten wanneer je bij een vergadering aanschuift. Bovendien worden aanpassingen die je via je computer doet, direct gesynchroniseerd naar je telefoon.

Met Keeping voor iOS heb je je digitale tijdkaart in je broekzak.

De interface van Keeping voor Android.

Supereenvoudig en snel inloggen

We hebben het inloggen bij Keeping voor iOS supereenvoudig gemaakt door je de mogelijkheid te geven om in te loggen via een magische link. Hierbij hoef je niet een wachtwoord in te geven, maar kan je inloggen via een e-mailtje dat wij je sturen.

Daarnaast heeft Keeping voor iOS ook ondersteuning voor de populaire password manager 1Password, zodat je niet de app in en uit hoeft, mocht je toch liever je wachtwoord in willen geven.

En maak je gebruik van meerdere organisaties in Keeping? Geen probleem! Met Keeping voor iOS wissel je eenvoudig tussen je organisaties en kan je uren schrijven op verschillende tijdkaarten.

Binnenkort zijn alle componenten native geïmplementeerd

We zullen continu bezig zijn met het verbeteren van de iOS-applicatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen zo snel mogelijk toegang kreeg tot de app, hebben we een kleine concessie gedaan door een onderdeel van de applicatie via de website te laten lopen. Over de aankomende maanden gaan we de applicatie verbeteren en uitbreiden, en daarmee ook alle componenten native implementeren.

Ook uren bijhouden op jouw iPhone?

Keeping is een compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP'er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.