Uren bijhouden op je iPhone met Keeping voor iOS

Naast de Android-applicatie, die wij een paar weken geleden naar buiten brachten, lanceren we nu ook Keeping voor iOS. Deze app stelt elke iPhone-gebruiker in staat om gemakkelijk onderweg uren te klokken.

Snel toegang tot je uren!

Altijd en overal je urenoverzicht bij de hand met de iOS-app

Met de Keeping voor iOS heb je je digitale ‘tijdkaart’ in je broekzak. Zo kun je snel je tijdregistraties bekijken, je huidige registratie pauzeren tijdens lunch, of een nieuwe registratie starten wanneer je bij een vergadering aanschuift. Bovendien worden aanpassingen die je via je computer doet, direct gesynchroniseerd naar je telefoon.

Met Keeping voor iOS heb je je digitale tijdkaart in je broekzak.

De interface van Keeping voor iOS.

Supereenvoudig en snel inloggen

We hebben het inloggen bij Keeping voor iOS supereenvoudig gemaakt door je de mogelijkheid te geven om in te loggen via een magische link. Hierbij hoef je niet een wachtwoord in te geven, maar kan je inloggen via een e-mailtje dat wij je sturen.

Daarnaast heeft Keeping voor iOS ook ondersteuning voor de populaire password manager 1Password, zodat je niet de app in en uit hoeft, mocht je toch liever je wachtwoord in willen geven.

En maak je gebruik van meerdere organisaties in Keeping? Geen probleem! Met Keeping voor iOS wissel je eenvoudig tussen je organisaties en kan je uren schrijven op verschillende tijdkaarten.

Ook uren bijhouden op jouw iPhone?

Keeping is een compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP'er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie