Trello-borden combineren met urenregistratie van Keeping

Trello is software gericht op het verbeteren van de manier waarop je met je team samenwerkt. Volgens Trello krijg je door het gebruik van Trello meer gedaan met je team. Je kunt projecten op een leuke, flexibele manier indelen dankzij Trello software voor projectmanagement.

Keeping integreert nu direct in Trello om je urenregistratie voor projecten te voeren

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Trello-account vereist.

Trello urenregistratie met Keeping

Urenregistratie binnen je Trello-omgeving geeft een extra dimensie aan samenwerken met je team. Je kunt namelijk terwijl je samenwerkt en een project uitvoert, ook direct de tijdregistratie voor dat project bijhouden. Dat betekent dat je tijdens het uitvoeren van een project al real time inzicht krijgt in de tijdbesteding rondom het project. Zo weet je wie waar mee bezig is en hoeveel tijd daarin gestoken wordt. Ideaal als je wilt bewaken hoeveel tijd in een project wordt gestoken om zo binnen een bepaald budget te blijven met je team. Door Trello en Keeping te combineren krijg je daardoor direct inzicht in zowel het verloop van een project, als de indicatoren gebonden aan tijdsbesteding voor dat project. Handig en erg nuttig voor als je het verloop van een project en je team wilt beoordelen op efficiƫntie en effectiviteit. Daarom integreren we onze urenregistratie met Trello.

Hoe werkt dit?

Dankzij onze browserextensies voor Google Chrome en de Firefox, kunnen we Keeping koppelen aan externe websites. We maken hiervoor gebruik van de Keeping-knop. Deze verschijnt door het gebruik van de browserextensies direct in de pagina die je op dat moment gebruikt, in dit geval je Trello borden. Elk bord in trello dat je opent krijgt een eigen Keeping-knop waar je op kan klikken om het betreffende bord direct te koppelen met je Keeping-tijdregistratie. Dit is de Keeping-knop direct in Trello
Zo ziet de Keeping-knop in een detailscherm van een Trello-bord eruit.

Gekoppelde borden en tijdregistraties kun je direct inzien

Nadat je koppelingen maakt tussen tijdregistraties en borden in Trello, verschijnen deze automatisch ook in je Keeping-rapporten. Dat maakt het handig om in Keeping de tijdregistraties te beoordelen op basis van de bijbehorende activiteiten in Trello. Je kunt dan gemakkelijker beoordelen hoe een project verloopt en of je iets kunt verbeteren. Lees meer over hoe dit werkt.


Ook Trello en Keeping koppelen voor betere inzichten?

Begin vandaag nog met urenregistratie in Trello. Probeer het Plus-abonnement van Keeping de eerste 14 dagen gratis.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie