Trello

Urenregistratie met Keeping voor Trello

Trello is een handige projectmanagementtool voor het bijhouden van specifieke taken. Met Keeping kun je nu direct in Trello je uren bijhouden. Door Keeping te combineren met Trello heb je een completer urenoverzicht.

Om deze integratie te gebruiken heeft je Keeping-omgeving een Plus abonnement nodig.
Nog geen Keeping? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Voor deze integratie is ook een Trello-account vereist.
https://www.trello.com Webbrowseromhulsel voor video
Tijdregistraties in Trello todo

Snel bereikbaar

Snel starten

Bij elk item in je kaarten kun je een Keeping-knop vinden om snel tijdregistraties te starten. De tijdregistraties worden automatisch gelinkt aan de pagina van het betreffende item.

Tijdregistratie starten vanuit Trello

Nauwkeurig

Tijd registreren

De Keeping-knop integreert direct in de interface samen met de rest van de Trello-knoppen waardoor je een overzichtelijk interface behoudt.

Tijdregistratie bewerken vanuit Trello

Veelzijdig

Start, stop, bewerk

Veeg over de knop heen om je huidige tijdsbesteding te zien. Je tijdregistraties worden cumulatief weergegeven in de knop. De tijdregistraties zijn ook direct te bewerken.

Diepgaande integratie

Snelle en overzichtelijke urenregistratie

De tijdregistraties die je in Trello verwerkt worden altijd live gesynchroniseerd met je account in Keeping. Zo heb je zowel via Trello als via de Keeping-website toegang tot je tijdregistraties. Daarnaast zie je overzichtelijk binnen je projecten en taken bij welke items uit Trello de tijdregistraties toebehoren.

Referentie naar de todo in Keeping

Trello-koppeling

Dit is het gelinkte item voor de specifieke tijdregistratie. De link blijft actief zodat je snel kunt navigeren naar de specifieke pagina in Trello.

Je kunt automatisch gebruik maken van de Trello-integratie. Zorg ervoor dat je organisatie beschikt over het Plus-abonnement en dat je de Chrome-extensie of Firefox add-on geinstalleerd hebt.

Om deze integratie te gebruiken heb je een Keeping-account met Plus abonnement nodig. Nog geen account? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Chrome-extensie en Firefox add-on

De kracht van van externe referenties

Met de externe referenties van Keeping breng je diepgang aan binnen je urenadministratie. Je linkt specifieke tijdregistraties binnen projecten en taken aan items binnen Trello zodat het sneller duidelijk wordt waar de zwaartepunten van het project liggen.

Met de extensie blijf je op de hoogte

De Chrome-extensie geeft je direct in je browser altijd een duidelijk overzicht van je huidige dag weer.

  • Gedetailleerde tijdsbesteding;
  • Inzicht in de knelpunten van een project;
  • Live synchronisatie naar je Keeping-account.
Makkelijk uren bijhouden met de Keeping-extensie voor Chrome-extensie en Firefox add-on De Chrome-extensie en Firefox add-on in gebruik met externe referenties

Breed inzetbaar

Meer integraties

Keeping beschikt over integraties waarmee je gemakkelijk je uren bij kunt houden, of kan doorsturen naar een administratieprogramma.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie