Werknemers uitbetalen op basis van gewerkte uren

Werknemers worden vaak op basis van gewerkte uren uitbetaald, het is daarom handig om te weten wat je opties zijn wat betreft het uitbetalen op basis van deze gewerkte uren.

Salarisadministratie en urenregistratie combineren voor betere data

Urenregistratie en salarisadministratie combineren

Als je personeel in dienst hebt dan komt het ongetwijfeld voor dat je werknemers op basis van gewerkte uren betaalt. Het is wenselijk dat je dit kunt doen gebaseerd op accurate en betrouwbare data. Keeping voorziet je reeds in de betrouwbare en nauwkeurige urenregistratiedata die je nodig hebt hiervoor.

Er zijn verschillende programma's van Nederlandse bodem voor salarisadministratie online beschikbaar. Het is belangrijk dat je op zoek gaat naar kenmerken in de software zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om binnen het softwarepakket bepaalde functies te gebruiken. Voor elke ondernemer zal dit uiteraard anders zijn.

Voorbeelden waar je aan kan denken zijn:

  • Online loonstroken;
  • FinanciĆ«le rapporten;
  • Koppeling met je boekhoudprogramma;
  • Werknemerstoegang;
  • Prijs;
  • Arbeidscontracten; en
  • Verlofregistratie.

Daarnaast kun je onderscheid maken tussen software waar je HR-kennis voor nodig hebt en software waar je als ondernemer snel mee aan de slag kan zonder specifieke kennis.

Onze zoektocht

Bij Keeping zijn we zelf ook op zoek geweest naar goede software om voor onze onderneming de salarisadministratie te verzorgen. Tijdens de zoektocht hebben we vooral gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de software en de mogelijkheid om het personeel inzicht te geven in dezelfde online omgeving.

Naast het voeren van onze eigen salarisadministratie onderzoeken we ook de mogelijkheid om de softwareapplicatie voor salarisadministraite met Keeping te koppelen. Dit zou het mogelijk maken om gewerkte uren met een paar simpele klikken door te sturen naar de applicatie om zo salarisadministratie voor ons team nog gemakkelijker en nauwkeuriger te maken.

Onze keuze is na het proberen van verschillende softwareapplicaties uiteindelijk gevallen op Employes.

Bij Keeping zijn we erg onder de indruk van hoe gemakkelijk salarisadministratie wordt dankzij Employes. We hechten veel waarde aan software die onderdelen van belangrijke administratie gemakkelijk maken.

Software voor salarisadministratie dient gefocust te zijn op het gemakkelijk maken van salarisadministratie. Dat betekent dat je in een paar stappen, gebaseerd op de gegevens die je invult, snel werknemers moet kunnen uitbetalen. Bekijk hieronder een korte animatie van hoe dat in zijn werk gaat bij Employes.

Hoe sta jij tegenover een eventuele Keeping-koppeling met Employes, of met software voor salarisadministratie in het algemeen? Laat het ons weten via [email protected], we horen graag je mening hierover.


Update 16 December 2019: Inmiddels koppelt Keeping ook met salarisadministratiepakket Nmbrs.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie