Meer inzicht in jouw urenregistratie

We zijn in de afgelopen weken druk bezig geweest met een aantal verbeteringen aan Keeping. Een van deze verbetering zijn de nieuwe gedetailleerde rapporten. Klik vanaf vandaag eenvoudig door via een rapportage naar de onderliggende tijdregistraties.

Update door Zgjim op 18-01-2018

Bekijk hier de vernieuwde pagina's over het downloaden van rapporten en het downloaden van gedetailleerde rapporten!

Er schuilt meer achter rapportages in Keeping!

Van rapportage naar tijdregistraties

Soms wil je wel eens graag zien welke tijdregistraties er nu exact achter een regel van de rapportages schuilgaan. Vanaf vandaag kan dit met de gedetailleerde rapportages. Klik eenvoudig op het het detail-icoontje op een regel in de rapporten en krijg meteen een overzicht van alle tijdregistraties. In dit overzicht krijg je alle afzonderlijke tijdregistraties te zien, inclusief de bijbehorende notitie. Het is wel belangrijk om te weten dat het rapport slechts 500 tijdregistraties per keer weergeeft, mocht je meer willen zien kan je onderaan doorgaan naar de volgende pagina.

Vanaf vandaag kan je zien welke tijdregistraties er achter een rapportageregel zitten!

Klik snel door naar de tijdkaart

Stel je wilt vanuit de detailrapportages een paar aanpassingen doorvoeren. Dat is vanaf nu heel eenvoudig. Klik op een tijdregistratie om snel naar de desbetreffende tijdkaart te gaan.

Tip voor Keeping: Avatars kan je instellen via Gravatar, en als je wilt weten van wie de avatar is kan dit door simpelweg even te hoveren over de afbeelding.

Navigeer eenvoudig door naar de gedetailleerde rapporten.

Exporteer naar .xlsx en .csv

Je kan tevens snel exporteren naar een .xslx en .csv-bestand door bovenin op Exporteer te klikken. Deze exports zijn wel beperkt tot 500 tijdregistraties per pagina. Wil je alles exporteren, maak dan gebruik van de exportfunctie in het instellingenmenu.

Binnenkort in gedetailleerde rapportages

We zijn nog druk bezig met het uitbreiden van het rapportage onderdeel van de applicatie. Binnnenkort zullen we onder andere de volgende functies gaan toevoegen:

  • Het samenstellen van detailrapportages bestaande uit meerdere projecten, gebruikers of taken;
  • Het printen van een rapportage of detailrapportage;
  • Het downloaden van een PDF van een rapportage of detailrapportage; en
  • Een mooi staafdiagram in het rapportage overzicht.

Ook simpel uren bijhouden?

Keeping is een compleet urenregistratiepakket, en altijd gratis voor de ZZP'er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie