Rapporten

Rapporten downloaden

Deze support-pagina gaat ervan uit dat je toegang hebt tot het downloaden van rapporten.

Direct rapporten printen? Bekijk dan rapporten printen.

Rapporten downloaden naar een Excel-, CSV- of PDF-bestand.

Het downloaden van rapporten is een van de belangrijkste functionaliteiten voor urenregistratie binnen Keeping. Met de rapporten kun je inzichtelijk maken hoe uren zijn verdeeld voor een project, taak, klant of periode. Het downloaden van een rapport voor je urenregistratie naar een Excel-, CSV- of PDF-bestand is eenvoudig.

Je navigeert in het hoofdmenu naar Rapporten. overzicht van het hoofdmenu waar je op rapporten kunt klikken

Nadat je geklikt hebt op rapporten verschijnt het overzichtsscherm. Hier zie je een samenvatting van de informatie die op dit moment geselecteerd staat via de tabbladen en actieve groeperingen/filters. knop voor het downloaden van een rapport

De rapporten zijn te downloaden voor verschillende perioden, projecten, taken, klanten of teamleden.

Downloaden

Rechts op de afbeelding zie je het knopje "Downloaden". Door op deze knop te drukken kun je kiezen voor het bestand dat je wilt downloaden, er verschijnen vervolgens (afhankelijk van het rapport) een aantal opties.

Bij het kiezen van "Alle tabbladen als Excel-bestand" worden alle rapporten die betrekking hebben op het overzichtsscherm in één keer gedownload naar één bestand.

Bij het kiezen voor "Huidig tabblad als Excel-bestand", "Huidig tabblad als CSV-bestand" of "Huidig tabblad als PDF-bestand" wordt het geselecteerde tabblad uit het overzichtsscherm gedownload naar het betreffende bestandsformaat.

Voorbeeld Excel-bestand

Bekijk hier een voorbeeld van het gedownloade bestand in Excel. Dit is een voorbeeld van een simpele download van een rapport van je urenadministratie

Groepering van informatie

Het is belangrijk om goed de periode en het type te selecteren waar je een rapport voor wilt downloaden. Voor gedetailleerde rapporten, filters en groeperingen, bekijk de support-pagina voor gedetailleerde rapporten.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding