Exacte urenregistratie voor elke todo in Todoist

Todoist is een programma om al je taken bij te houden en te organiseren. Dankzij een fijne en moderne interface wordt het je gemakkelijk gemaakt om overzichtelijk een planning te maken van je taken en subtaken. We zijn daarom erg enthousiast om onze urenregistratie beschikbaar te maken binnen Todoist.

De integratie met Todoist is uitsluitend bedoeld voor de webapplicatie van Todoist.

Keeping integreert nu direct in GitHub om je urenregistratie voor softwareprojecten te voeren

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Todoist-account vereist. Een eventueel benodigd Todoist-abonnement is niet inbegrepen.

Todoist urenregistratie-integratie met Keeping

Bij Keeping zijn we fan van tools die je werk gemakkelijker maken, Todoist behoort zeker tot een van deze tools en dat hebben we van jullie ook vernomen! Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uren­registratie-integratie voor Todoist. Dankzij de nieuwe integratie met Todoist kun je gemakkelijk binnen Todoist je urenregistratie voeren met Keeping, zo krijgt je urenregistratie nog meer detail.

Hoe werkt dit?

We hebben twee browserextensies ontwikkeld voor Keeping, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kan Keeping koppelen met externe website zoals bijvoorbeeld Todoist. Dit doen we door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van Todoist zelf. Zo zie je in de todo-lijst naast elke todo een Keeping-knop waarmee je uren kan registreren. Ook zie je voor het gemak op elk detailscherm van een todo dezelfde Keeping-knop.
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Todoist
Zo ziet de Keeping-knop in de todo-lijst van Todoist eruit.

Tijdregistraties gekoppeld met een todo in Todoist

Het inzichtelijk maken van tijdregistraties die extra details bevatten, zoals een todo uit Todoist doen we door deze direct inzichtelijk te maken bij de bijbehorende tijdregistratie. Zo zie je voor elke tijdregistratie de bijbehorende link naar de Todoist-pagina die daaraan gekoppeld is. Je kan ook vanuit Todoist een lijst van tijdregistraties voor een specifieke todo zien. Lees meer over de exacte werking van de Todoist-koppeling: Lees meer over hoe dit werkt.


Ook uren bijhouden in Todoist?

Begin vandaag nog met bijhouden van je uren binnen Todoist. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie