Todoist love Keeping logo

Urenregistratie met Keeping voor Todoist

Gewend om je taken bij te houden in Todoist? Dan kun je vanaf nu direct vanuit Todoist ook je urenregistratie voeren dankzij Keeping. Gebruik de Chrome-extensie en Firefox add-on om direct binnen Todoist uren bij te houden met de Keeping-knop.

De integratie is uitsluitend bedoeld voor de webapplicatie van Todoist. Om deze integratie te gebruiken heeft je Keeping-omgeving een Plus abonnement nodig.
Nog geen Keeping? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Voor deze integratie is ook een Todoist-account vereist. Hiervoor kun je een apart account bij Todoist maken. Een eventueel Todoist-abonnement is niet inbegrepen.
https://www.todoist.com Webbrowseromhulsel voor video
Tijdregistraties in Todoist lijsten

Bereikbaarheid

Start snel

Omdat de Keeping-knop direct naast elke to-do in Todoist verschijnt, kun je erg snel starten met een tijdregistratie. De knop verschijnt automatisch naast een to-do.

Tijdregistratie starten vanuit Todoist

Nauwkeurig

Uren bijhouden

Doordat het laagdrempelig wordt om binnen je Todoist-omgeving direct uren bij te houden, krijg je een nauwkeuriger beeld van je tijdbesteding. Hier heb je direct profijt van.

Tijdregistratie bewerken vanuit Todoist

Veelzijdig

Start, stop, bewerk

De Keeping is interactief en verandert afhankelijk van wat de huidige staat van je tijdregistratie is. Zo blijf je snel schakelen voor een optimale benutting van je tijdregistratie.

Diepgaande integratie

Snelle en overzichtelijke urenregistratie

De tijdregistraties die je in Todoist verwerkt worden altijd live gesynchroniseerd met je account in Keeping. Zo heb je zowel via Todoist als via de Keeping-website toegang tot je tijdregistraties. Daarnaast zie je overzichtelijk binnen je projecten en taken bij welke items uit Todoist de tijdregistraties toebehoren.

Referentie naar de todo in Keeping

Todoist-koppeling

Dit is het gelinkte item voor de specifieke tijdregistratie. De link blijft actief zodat je snel kunt navigeren naar de specifieke pagina in Todoist.

Je kunt automatisch gebruik maken van de Todoist-integratie. Zorg ervoor dat je organisatie beschikt over het Plus-abonnement en dat je de Chrome-extensie of Firefox add-on geinstalleerd hebt.

Om deze integratie te gebruiken heb je een Keeping-account met Plus abonnement nodig. Nog geen account? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Chrome-extensie en Firefox add-on

De kracht van van externe referenties

Met de externe referenties van Keeping breng je diepgang aan binnen je urenadministratie. Je linkt specifieke tijdregistraties binnen projecten en taken aan items binnen Todoist zodat het sneller duidelijk wordt waar de zwaartepunten van het project liggen.

Met de extensie blijf je op de hoogte

De Chrome-extensie geeft je direct in je browser altijd een duidelijk overzicht van je huidige dag weer.

  • Gedetailleerde tijdsbesteding;
  • Inzicht in de knelpunten van een project;
  • Live synchronisatie naar je Keeping-account.
Makkelijk uren bijhouden met de Keeping-extensie voor Chrome-extensie en Firefox add-on De Chrome-extensie en Firefox add-on in gebruik met externe referenties

Breed inzetbaar

Meer integraties

Keeping beschikt over integraties waarmee je gemakkelijk je uren bij kunt houden, of kan doorsturen naar een administratieprogramma.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie