Factureer je inspanning met Twinfield en Keeping

Meer uit je urenregistratie halen doe je door Keeping te koppelen met Twinfield voor gemakkelijke facturatie. Zo kan je inspanningen en opbrengsten overzichtelijk bijhouden.

Gewerkte uren factureren doe je gemakkelijk met Keeping en Twinfield.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Twinfield-account vereist. Een benodigd Twinfield-abonnement is niet inbegrepen.

Wat is Twinfield?

Twinfield is software voor boekhouding en facturatie. Twinfield kenmerkt zichzelf als software die professioneel boekhouden persoonlijk maakt. De software van Twinfield is erop gefocust om jouw ervaring met boekhouding en facturatie slim te ondersteunen zodat je gemakkelijker je administratie kan voeren. Twinfield is geschikt voor zowel kleinere als grotere ondernemingen en bevat veel verschillende functies. De Keeping-koppeling met Twinfield zorgt ervoor dat je nauwkeurige urenregistratie kan inzetten voor je facturatie.

Onze koppeling met Twinfield

De integratie met Twinfield werkt vooralsnog alleen in combinatie met Twinfield Classic facturen. Op dit moment biedt Twinfield ontwikkelaars nog niet de mogelijkheid koppelingen te schrijven voor de morderne facturen.

Voor deze integratie heb je een Word-sjabloon nodig die je instelt in je Twinfield-omgeving. Doe dat via VerkoopWord-sjablonen. Download hier een voorbeeld van een geldig Word-sjabloon.

Zorg ervoor dat een BTW-code VH beschikbaar is voor verkoopfacturen. Tevens verwacht Keeping een Twinfield-factuurtype met de code UREN, voor facturen exclusief BTW. Zowel de BTW-code als het factuurtype zijn standaard aanwezig in nieuwe Twinfield-administraties.

Keeping-uren gebruiken om facturen te maken

Het factureren van je uren naar je klanten/opdrachtgevers is vaak precies werk. Bepaalde uren kan je niet factureren, en andere uren wil je met de juiste kenmerken factureren. Hiervoor hebben we de koppeling tussen Twinfield en Keeping mogelijk gemaakt. Elke project, taak of periode die je bijhoudt in Keeping kun je gebruiken als basis voor factuurregels binnen je facturatie. Zo krijg je exacte overzichten van uren gesplitst op verschillende taken binnen je factuur. Dit helpt je bij het gemakkelijk en snel factureren van je gewerkte uren in een paar klikken. Het versturen en beheren van je facturen kan je uiteraard gewoon verder verzorgen zoals je dat gewend bent in Twinfield.

Daarom maak je nu met een paar klikken via je rapportage in Keeping nieuwe facturen aan. Gebruik de uitgebreide facturatieopties om je factuur geheel in te delen zoals jij dat wilt. Klik vervolgens op "Verdergaan" om de factuur in Twinfield te bekijken en te versturen.

Eerst factureren en daarna uren koppelen?

Dat is ook mogelijk. Reeds verstuurde facturen kunnen eveneens gekoppeld worden aan uren in Keeping. Dit helpt je om beter inzicht te krijgen in de tijdbesteding en opbrengsten van je organisatie. We noemen dit ook wel het associëren van uren en facturen. Het werkt verder precies zoals het maken van een nieuwe factuur.

Inspanning en opbrengsten terugzien

Elke factuur die gemaakt of geassocieerd wordt met Keeping-uren zorgt ervoor dat de opbrengst van de factuur automatisch verschijnt in je Keeping-rapporten. Dit maakt het gemakkelijker voor jou om direct uren, opbrengsten en de verhoudingen daarvan te beoordelen. Dit helpt je bij het beoordelen van een project of bijvoorbeeld bij het beoordelen van de verhouding tussen directe en indirecte uren.

Bekijk de opbrengst van je Twinfield-facturen direct in je rapporten in Keeping.

Twinfield en Keeping koppelen?

Keeping en je Twinfield-administratie koppelen is zo gedaan. Volg daarvoor dit simpele stappenplan.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie