Facturatie

Integreren met Twinfield

Let op: de integratie met Twinfield werkt vooralsnog alleen in combinatie met Twinfield Classic facturen. Op dit moment biedt Twinfield ontwikkelaars nog niet de mogelijkheid koppelingen te schrijven voor de morderne facturen.

Voor deze integratie heb je een Word-sjabloon nodig die je instelt in je Twinfield-omgeving. Doe dat via VerkoopWord-sjablonen. Download hier een voorbeeld van een geldig Word-sjabloon.

Zorg ervoor dat een BTW-code VH beschikbaar is voor verkoopfacturen. Tevens verwacht Keeping een Twinfield-factuurtype met de code UREN, voor facturen exclusief BTW. Zowel de BTW-code als het factuurtype zijn standaard aanwezig in nieuwe Twinfield-administraties.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Twinfield-account vereist. Een benodigd Twinfield-abonnement is niet inbegrepen.

Met Keeping is het mogelijk om je organisatie te koppelen aan een (of meerdere) administratie(s) in Twinfield. Zo leg je snel verbanden tussen uren uit Keeping en facturen uit Twinfield.

Beginnen met koppelen

Navigeer naar de integratie-instellingen van je Keeping-organisatie. Kies Twinfield uit de lijst met mogelijke facturatie-integraties. Kies uit de lijst de koppeling die je wilt hebben (Te vinden onder InstellingenOrganisatieIntegraties)

Toestemming voor de koppeling

Nadat je drukt op de groene knop "Begin met koppelen" word je naar een nieuwe pagina omgeleid waar je toestemming kan geven om te koppelen met je Twinfield-organisatie. Let op: zonder toestemming slaagt de koppeling niet. Geef toestemming voor Twinfield-koppeling Vink de opties aan en klik op de blauwe knop.

Kies je Twinfield-administratie

Zodra je toestemming hebt gegeven aan Keeping om te koppelen met Twinfield, dan kan je kiezen met welke administratie Keeping moet koppelen voor de facturatie-integratie. Kies de Twinfield-administratie waarmee je wilt koppelen Klik daarna op Koppel met Twinfield.

Bekijk je gekoppelde Twinfield-organisatie(s) in Keeping

Hierna word je automatisch weer omgeleid naar je Keeping-omgeving. Hier zie je nu dat de koppeling met Twinfield geslaagd is. Dit kun je bevestigen door te kijken naar het overzicht onder HUIDIGE FACTURATIEKOPPELINGEN. Het overzicht van gekoppelde facturatie-integraties

Gefeliciteerd! Je Keeping-organisatie is nu gekoppeld aan je Twinfield-organisatie. Je kunt nu bijvoorbeeld op basis van uren in Keeping direct een factuur aanmaken in Twinfield. Je kunt ook een bestaande factuur uit Twinfield koppelen aan specifieke uren in Keeping.

Meerdere organisaties koppelen

Als je tegelijkertijd met verschillende administraties wil koppelen, dan kan dat. Volg hiervoor de stappen vanaf Beginnen met koppelen voor de administratie die je als tweede wil koppelen.

Op de Twinfield-pagina lees je meer over de koppeling met Twinfield.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding