Probeer Keeping's vernieuwde en vereenvoudigde rapporten

Vandaag lanceren we een nieuwe versie van de rapporten. Je kan supersnel de kalenderperiode instellen en wisselen, onderliggende tijdregistraties zijn vlot te vinden en de gehele navigatie is eenvoudiger geworden. Bovendien bevatten de rapporten nu ook prachtige grafieken en begin je op een overzichtelijk dashboard. Je hoeft natuurlijk nog geen gebruik te maken van de nieuwe rapporten, wisselen naar de oude versie is gemakkelijk en snel.

Snel toegang tot je uren!

Vorig jaar gaven we je al een kijkje in het ontwerpproces van de nieuwe rapporten in Keeping. Inmiddels is er een versie die alle gebruikers kunnen uitproberen. Standaard zal je nog steeds de oude vertrouwde rapporten zien, maar we hebben een knop aan de rapportenpagina toegevoegd waarmee je kan wisselen naar de nieuwe versie.

Druk op de knop om te wisselen naar de nieuwe rapporten.

Sneller navigeren

Bij het ontwerpen van de nieuwe rapporten is extra veel aandacht gegaan naar het nog begrijpelijker maken van alle navigatiemogelijkheden. Je begint in de nieuwe rapporten op een dashboard met een zestal tegels. Elke tegel is een voorvertoning van de informatie die je in het rapport kan terugvinden. Je kan vanuit zo'n rapport weer doorklikken naar het overzicht van een specifiek item (bijv. een project), zoals je dat ook al gewend was in de oude rapporten. Het navigatiespoor aan de bovenkant laat goed zien hoe je precies terecht bent gekomen op het huidige venster. Je kan ook snel weer terug naar een vorig venster, dit was in de oude rapporten niet even gemakkelijk.

Voorbeeld van hoe je de nieuwe rapporten kan gebruiken.

Ook hebben we het eenvoudiger gemaakt om snel een periode te selecteren met een datumselectie-popover. Waar je vroeger nog heen en weer moest navigeren, of in de periodetabel op zoek moest naar de juiste datums, kan je nu snel naar de gewenste periode toe. Dit kan overigens nu op elke pagina, ook op de pagina waar je onderliggende tijdregistraties kan bekijken.

Verbeterde en vereenvoudigde datumselectie.

Grafieken

Elk rapport heeft nu een prachtige grafiek met animaties. Je krijgt een voorvertoning op het dashboard en kan een grotere grafiek bewonderen als je doorklikt. Als je vervolgens wisselt naar de volgende periode (bijv. week) zie je de grafiek vloeiend veranderen zodat deze weer correspondeert met de nieuwe gegevens.

Verbeterde en vereenvoudigde datumselectie.

Talloze verbeteringen

En zo zijn er nog talloze kleine verbeteringen.

  • Je kan nu op alle kolommen sorteren, en deze sortering wordt overgenomen in de PDF- en Excel-exports;
  • De rapporten zijn volledig geschikt voor gebruik op kleine vensters en mobiel, net als de oude rapporten;
  • Je kan nog steeds de opbrengst van je werk zien in de rapporten door facturen te associëren met geklokte tijd;
  • Keeping kan nu nog beter overweg met enorme rapporten;
  • Klik door naar onderliggende tijdregistraties door gewoon op een urenaantal te klikken, ook bij directe en indirecte uren.

Dit is de eerste versie

Dit is de eerste versie die we jullie laten zien. Er zitten nog verschillende verbeteringen in de pijplijn die we gaan toevoegen aan de nieuwe rapporten. Heb je feedback? Laat het vooral weten via [email protected]!

Wil je toch weer terug naar de oude vertrouwde versie van de rapporten? Onderin is een link te vinden waarmee je terug kan wisselen.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie