Voor elke issue en pull request in GitHub je exacte uren bijhouden

GitHub is 's werelds grootste Git repository platform. Miljoenen bedrijven vertrouwen op GitHub voor hun source-control en meer. We zijn dan ook enthousiast voor alle software engineers om urenregistratie binnen GitHub met Keeping te verzorgen.

Keeping integreert nu direct in GitHub om je urenregistratie voor softwareprojecten te voeren

Om te koppelen met een externe projectmanagementprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart GitHub-account vereist. Een eventueel benodigd GitHub-abonnement is niet inbegrepen.

GitHub urenregistratie-integratie met Keeping

Bij Keeping zijn we groot fan van Git repository services zoals GitHub, en dat horen we van jullie ook! Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uren­registratie-integratie voor GitHub. Met deze integratie kun je direct binnen GitHub uren registreren voor een specifieke issues en pull requests. Zo geef je extra details mee aan je urenregistratie.

Hoe werkt dit?

We hebben twee browserextensies ontwikkeld voor Keeping, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kan Keeping koppelen met externe website zoals bijvoorbeeld GitHub. Dit doen we door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van GitHub zelf. Zo zie je in een issue-lijst naast elke issue een Keeping-knop waarmee je uren kan registreren. Ook zie je voor het gemak op elk detailscherm van een issue of pull request dezelfde Keeping-knop.
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit GitHub
Zo ziet de Keeping-knop in een detailscherm van een issue eruit.

Tijdregistraties gekoppeld met GitHub issues of pull requests

Om extra kracht te geven aan de koppeling met GitHub, komen alle issues en pull requests waar je uren voor registreert direct terug in je rapporten. Zo zie je voor elke individuele tijdregistratie welke GitHub-pagina eraan gekoppeld is. Ook kun je andersom redeneren, je bekijkt de GitHub issue of pull request en ziet vervolgens welke tijdregistraties eraan gekoppeld zijn. Lees meer over hoe dit werkt.


Ook uren bijhouden voor je GitHub issues en pull requests?

Begin vandaag nog met bijhouden van je uren binnen GitHub. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie