Github

Urenregistratie met Keeping voor GitHub

Als softwareontwikkelaar is een tool als GitHub onmisbaar in je workflow. Bij Keeping herkennen we dit, daarom integreert Keeping nu geheel met je GitHub-omgeving via de Chrome-extensie en Firefox add-on.

Om deze integratie te gebruiken heeft je Keeping-omgeving een Plus abonnement nodig.
Nog geen Keeping? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Voor deze integratie is ook een GitHub-account vereist.
https://www.github.com Webbrowseromhulsel voor video
Tijdregistratie starten vanuit GitHub issues

Native design

Snel starten

De Keeping-knop is ontworpen met de ontwikkelaar in gedachten. De knop past goed in het design van GitHub en is snel bereikbaar vanaf verschillende plekken.

Tijdregistratie bewerken vanuit GitHub issues

Overzichtelijk

Blijf werken

Veeg bij een issue of pull request over de Keeping-knop heen om de cumulatieve tijd die je besteedt hebt aan dat item te zien. Klik op de tijd voor meer details.

Tijdregistratie starten vanuit GitHub pull-request

Snel in gebruik

Eenvoudig schakelen

Dankzij de vlotte integratie met de Chrome-extensie en Firefox add-on kun je snel schakelen tussen issues en pull requests. Alles wordt gesynchroniseerd naar je account.

Diepgaande integratie

Snelle en overzichtelijke urenregistratie

De tijdregistraties die je in GitHub verwerkt worden altijd live gesynchroniseerd met je account in Keeping. Zo heb je zowel via GitHub als via de Keeping-website toegang tot je tijdregistraties. Daarnaast zie je overzichtelijk binnen je projecten en taken bij welke issues of pull requests welke tijdregistraties toebehoren.

Referentie naar de pull request in Keeping

GitHub-koppeling

Dit is het gelinkte item voor de specifieke tijdregistratie. De link blijft actief zodat je snel kunt navigeren naar de specifieke pagina in GitHub.

Je kunt automatisch gebruik maken van de GitHub-integratie. Zorg ervoor dat je organisatie beschikt over het Plus-abonnement en dat je de Chrome-extensie en Firefox add-on geïnstalleerd hebt.

Om deze integratie te gebruiken heb je een Keeping-account met Plus abonnement nodig. Nog geen account? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Chrome-extensie en Firefox add-on

De kracht van externe referenties

Met de externe referenties van Keeping breng je diepgang aan binnen je urenadministratie. Je linkt specifieke tijdregistraties binnen projecten en taken aan issues of pull requests zodat het sneller duidelijk wordt waar de zwaartepunten van het project liggen. Lees meer over urenregisratie voor ontwikkelaars.

Met de extensie blijf je op de hoogte

De extensie geeft je direct in je browser, ongeacht op welke website je zit, een duidelijk overzicht van je huidige dag weer.

  • Gedetailleerde tijdsbesteding;
  • Inzicht in de knelpunten van een project;
  • Live synchronisatie naar je Keeping-account.
Makkelijk uren bijhouden met de Keeping-extensie voor Chrome-extensie en Firefox add-on De Chrome-extensie en Firefox add-on in gebruik met externe referenties

Breed inzetbaar

Meer integraties

Keeping beschikt over integraties waarmee je gemakkelijk je uren bij kunt houden, of kan doorsturen naar een administratieprogramma.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie