Ervaar wat Keeping voor je organisatie kan betekenen:

Het online inkloksysteem voor jouw urenregistratie

Het secuur bijhouden van gewerkte uren is belangrijk voor elke organisatie. Papieren urenstaten en ouderwetse inkloksystemen werken vaak onprettig en zijn omslachtig. Met het online inkloksysteem van Keeping kunnen jouw medewerkers altijd en overal hun tijd registreren.

Hoe verloopt de tijdregistratie van jouw personeel? Via losse registraties in Excel of zelfs op papier? Dat kan efficiënter! Keeping kan je hierbij helpen.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.

Ontdek en

Ervaar wat Keeping’s inkloksysteem voor jouw organisatie kan betekenen

In de Keeping-app heb je altijd en overal toegang tot jouw urenregistratie en kunnen jouw medewerkers zich overal inklokken via de app. Klokkaarten behoren met Keeping tot de verleden tijd.

Inklokken via de Chrome-extensies

Bij Keeping zijn we enthousiast over onze Chrome-extensies. Via ons nieuwe inkloksysteem kun je in de browser jouw uren registreren. Hierdoor wordt klokken nog makkelijker voor jou en je personeel. Het voordeel is dat je niet uit de workflow raakt en nauwkeurig kan klokken op losstaande projecten. Zo heb je altijd nauwkeurige urenregistratie voor elk teamlid.

Het voordeel van ons inkloksysteem

Gewerkte uren van medewerkers kun je nu met een paar klikken doorsturen naar je salarisprogramma. Het systeem van Keeping linkt automatisch elk personeelslid aan de juiste rapportage. Het uitbetalen van jouw personeel wordt nog makkelijker dankzij Keeping.

  • In een paar klikken gewerkte uren per teamlid doorsturen;
  • Urenverantwoording voor alle loonstroken terugvinden;
  • Koppeling met salarisprogramma eenmalig via de instellingen.

Inclusief handige rapportages

Weten waar jouw uren blijven

Om inzicht te houden in jouw urenregistratie kun je in Keeping handige rapportages bekijken. Deze rapportages geven je inzicht per taak, project of teamlid en zorgen dat je bovenop de tijdsbesteding van jouw project zit.

Slimme rapportages

De rapportages geven real-time informatie uit het inkloksysteem weer, waardoor de rapportages altijd up-to-date zijn. Knelpunten, tijdsverdeling en kosten zijn direct inzichtelijk. Zo kun je in de toekomst gerichte verbeteringen toepassen binnen jouw organisatie.

  • Gericht zoeken, sorteren en filteren;
  • Exporteren naar PDF-, Excel- of CSV-bestanden;
  • Beheer toegang tot rapportages binnen je organisatie.

We nodigen je uit om ook Keeping gratis uit te proberen.

Je kunt Keeping gratis gebruiken met één persoon. Zo kun je zelf je oordeel vellen over ons platform. We zijn erg benieuwd naar je mening.

Ontdek de voordelen van de urenregistratie-app van Keeping

Bespaar kosten in jouw bedrijf

Het effect van een online inkloksysteem

Juiste urenadministratie is van groot belang. De organisatie van jouw personeel is met Keeping transparanter dan ooit. Alle klokgegevens uit het verleden zijn binnen een paar klikken beschikbaar, waardoor je goed voorbereid bent op de toekomst.

Daarnaast is online registreren eenvoudig en snel. Bij Keeping kun je zowel in de app, op de site als in de browser uren registreren, waardoor je jouw inkloksysteem altijd bij de hand hebt. Vergeet je uit te klokken? Van Keeping ontvang je een melding, waardoor je op tijd kan ingrijpen. Jouw urenadministratie is op deze manier altijd juist.

Een nieuwe manier voor klokken

Verbeter je urenadministratie met het inkloksysteem Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie