Abonnementen

Wanneer moet ik een abonnement afsluiten?

Wil je Keeping in een team gebruiken?

Als samen wilt werken in dezelfde Keeping-omgeving, dan moet je een abonnement afsluiten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor ons Plus-abonnement. Dit abonnement is geschikt voor teams en geeft toegang tot extra functies die niet aangeboden worden in onze Gratis variant.

Gebruik je Keeping al sinds de bèta-periode? Dan kan je ook nog voor het Standaard-abonnement kiezen om Keeping in een team te gebruiken.

Wil je koppelen met facturatie- of projectmanagement-programma's?

Als je gebruik wilt maken van functies zoals de facturatiekoppeling of projectmanagement-integraties dan moet je een minimaal het Plus-abonnement afsluiten.

Hoe sluit ik een abonnement af?

De organisatie-eigenaar is de enige gebruiker in de Keeping-omgeving die een abonnementen kan afsluiten of aanpassen. Ben je de organisatie-eigenaar? Dan kan je een abonnement afsluiten door in je Keeping-omgeving te navigeren naar Neem een abonnement onder het gebruikersmenu,

abonnement-dropdown-gebruikersmenu

via het instellingenpaneel,

abonnement-settings

of direct bij het uitnodigen van een nieuw teamlid.

Bekijk onze prijzen-pagina voor een overzicht van al onze abonnementen.

Wil je Keeping gratis gebruiken?

Dan hoef je geen abonnement af te sluiten. Het gratis gebruik van Keeping is beperkt. Je kan met maximaal 1 gebruiker in een Keeping-omgeving zitten, effectief gebruik je Keeping dus dan alleen. Verder geeft onze gratis variant geen toegang tot de extra functies aangeboden door ons Plus-abonnement. Je kunt in je eentje goed gebruik maken van de meeste functies, zoals tijdregistratie en rapportage.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding