Account verwijderen

Navigeer via het gebruikersmenu naar Mijn account. Hier kan je je account definitief verwijderen. Let op! Alle data geassocieerd met je gebruikersaccount gaat hierbij verloren. Als je tijdsregistraties hebt gedaan bij een nog bestaande organisatie, blijven die wel bewaard. Zie ook: Organisatie verwijderen.

Hier verwijder je je account