Pauzes in- en uitschakelen

Om gebruik te maken van pauzes heb je minimaal Keeping Plus nodig.

Keeping biedt de mogelijkheid om pauzes apart te registreren. Als je pauzes inschakelt, kan je pauzes gebruiken bij het registreren van je uren en worden pauzes apart zichtbaar in de rapporten. Pauzes worden niet meegeteld als werk, maar kan je wel los zien. Je kan ze niet gebruiken voor facturen.

Hier kan je een pauze registreren

Pauzes inschakelen

Als Organisatiebeheerder kun je via Instellingen → Organisatie → Workflow onder 'Pauzes inschakelen' het gebruik van pauzes inschakelen. Hiermee breng je meer detail aan in het invoeren van tijdsregistraties en kan je makkelijk onderscheid maken tussen uren die je kan factureren aan een klant. Als je pauzes aanzet, krijg je een extra knop te zien bij het overzichtsscherm van je tijdsregistratie.

Let op! Na geklikt te hebben op de groene knop verschijnt er een tussenvenster. Klik nogmaals op de groene knop 'Projecten inschakelen', om projecten in te schakelen.

Hier kan je een pauze registreren

Hier schakel je pauzes in in het Instellingen-menu.

Pauzes uitschakelen

Als Organisatiebeheerder kun je via Instellingen → Organisatie → Workflow onder 'Pauzes uitschakelen' het gebruik van pauzes uitschakelen. Hiermee versimpel je het invoeren van een tijdsregistratie. Teamleden kunnen hierna niet meer gebruik maken van de pauzefunctie van Keeping en je ziet pauzes niet meer standaard terug in de rapporten. Reeds geregistreerde pauzes blijven bewaard, maar kunnen niet meer aangepast worden.

Hier kan je een pauze registreren

Hier schakel je pauzes uit in het Instellingen-menu.