Probeer nu gratis

Keeping: slimme en eenvoudige time tracker

Je gewerkte uren bijhouden maakt inzichtelijk hoeveel tijd je aan je werk of een project hebt besteed. Het bijhouden van gewerkte uren wordt in het Engels ‘time tracking’ genoemd. De time tracking app van Keeping geeft een overzicht van de totaal bestede uren per taak, klant en project.

Bij goed gebruik van de timetracker Keeping kun je gemakkelijk overzichten maken die een beeld geven van jouw organisatie's effectiviteit.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
https://dorn-consultancy.keeping.nl/ Webbrowseromhulsel voor video

Een alternatief voor Excel

Meer overzicht door de timetracker app van Keeping

Meestal wordt Excel gebruikt voor time tracking, maar is dat wel een verstandige keuze? Er zijn veel mogelijkheden hoe jij jouw urenregistratie kunt doen. Als je beschikt over de juiste kennis van Excel, dan ligt de keuze voor time tracking via Excel voor de hand. Investeren in een nieuw systeem is namelijk niet nodig. Let op! Een Excelbestand is echter inflexibel. Je kan het moeilijk delen met anderen. Daarnaast is een Excel bestand lastiger te openen op je telefoon.

Als je voor je werk veel onderweg bent, is dit onwenselijk, omdat er dan sprake zal zijn van uren die achteraf opgeschreven worden. Dit kan leiden tot een onnauwkeurige time tracking-gegevens. Keeping zorgt ervoor dat time tracking efficiënt verloopt, waardoor freelancers, organisaties en teams zich kunnen blijven focussen op hun werk. Hierdoor blijft het voor iedereen overzichtelijk en eenvoudig om tijd te registreren via de time tracker app.

Het belang van een juiste timetracker app

Het gebruiken van een timetracking tool zoals Keeping is een gemakkelijke manier om te voldoen aan de eis van het Europese hof van justitie, deze urenregistratie voor alle Europese bedrijven verplicht. Naast het feit dat het verplicht is om enige vorm van time tracking toe te passen, biedt de time tracker van Keeping een makkelijk overzicht op basis waarvan efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid per project verhoogt kunnen worden. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een verhoging van de omzet van de onderneming.

Begin met het verbeteren van je urenregistratie, probeer Keeping gratis.

Een paar tips

De time tracker app van Keeping

Als uren achteraf opgeschreven worden, kunnen er fouten in de time tracking-gegevens ontstaan. Dit kan komen door de inflexibiliteit van een systeem of methode, of door uitstelgedrag.

Keeping is de oplossing voor omslachtige werkwijzen en time tracking-programma’s. Keeping maakt het volgende mogelijk:

  1. Overzichtelijk en flexibel De time tracker kan eenvoudig gebaseerd worden op één specifieke taak, klant of project. Automatische suggesties en slimme UI zorgen ervoor dat iedereen altijd snel kan invoeren. Je kan het gebruik van projecten of taken, aan- of uitzetten. Dit houdt de time tracker van Keeping overzichtelijk.
  1. Overal te gebruiken De timetracker app van Keeping is beschikbaar in de App Store en Google Play. Hiermee is Keeping door iedereen met een mobiele telefoon te gebruiken. Bij aanvang van een taak kun je eenvoudig inklokken via de app en als je vervolgens de taak afgerond hebt kun je weer uitklokken. Gewijzigde time entries van werknemers kunnen altijd real-time bekeken worden in één overzicht. Dit maakt het een nauwkeurig en betrouwbaar systeem.
  2. Belastingvoordelen Inkomstenbelasting van zzp’ers en WBSO-afdrachtsvermindering zijn afhankelijk van de uren die de ondernemer of medewerker heeft gewerkt. Om deze uren correct te kunnen verantwoorden is het belangrijk dat de time tracker alle gegevens goed en veilig opslaat. Met Keeping bent u hiervan verzekerd.
Dagoverzicht van uren in de urenregistratie-app van Keeping

Overal bereikbaar

Timetracker app op je telefoon

Dankzij Keeping is het bijhouden van jouw tijdregistratie overal en altijd mogelijk. Naast ons gebruiksvriendelijke dashboard in de gebruikersomgeving van onze website, hebben wij ook de mogelijkheid om je uren bij te houden via de Keeping-app.

De enige handeling die jij dient te verrichten is het drukken op de start- en stopknop. Uren kunnen direct aan een project of taak worden toebedeeld. Hierdoor is de time tracking een stuk nauwkeuriger en flexibeler dan wanneer de uren achteraf op papier opgeschreven worden.

Keeping biedt voor een efficiente time tracker

Jouw werktijden registreer je precies en je kunt deze aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Het gebruik van de Keeping time tracker is gemakkelijk, flexibel en overzichtelijk.

Stopwatch om uren te klokken illustratie