Meer inzicht in de productiviteit van je organisatie

Uren lijst maken met de Keeping-app

Een urenlijst is een lijst van gewerkte uren, vaak in combinatie met een bepaalde taak of project. In andere woorden: ‘een rudimentair tijdregistratiesysteem’. Het bijhouden van je gewerkte uren via een urenlijst maakt inzichtelijk hoeveel tijd je aan jouw werk besteedt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je een eerlijk bedrag betaald krijgt. Een urenlijst zou dus voor een duidelijk overzicht moeten zorgen van het aantal bestede uren aan een bepaalde taak, klant of project.

Veel zzp’ers en ondernemers gebruiken Excel voor het opstellen van een urenlijst. Maar hier kan veel tijd bespaard worden. Keeping maakt het bijhouden van een urenlijst gemakkelijk en overzichtelijk. Je kan de winstgevendheid van personeelsleden, taken of projecten direct inzien en zo optimaliseren waar nodig.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
Voorbeeld van urenregistratie op een specifieke via de website Poppetje dat iets aanwijst op de computer

Tijdregistratie eenvoudig bijhouden

Krijg meer overzicht met urenlijsten van Keeping

Vaak wordt Excel uit puur gemak gebruikt om een urenlijst op te stellen, maar is dat wel een goede keuze? Er zijn veel mogelijkheden hoe jij jouw tijdregistratie kunt doen. Als je een Microsoft Office-pakket op je computer hebt en je beschikt over de juiste kennis voor Excel, dan ligt de keuze voor Excel voor de hand. Je hoeft immers niet te investeren in een nieuw systeem. Echter is een Excelbestand niet flexibel, omdat je deze lastig kan openen op jouw telefoon en niet altijd in-sync is. Als je voor je werk veel onderweg bent, is dit onhandig.

Het belang van een kloppende uren lijst maken

Een kloppende urenlijst maken is van groot belang. Op deze manier wordt voorkomen dat er verliezen worden geleden op bepaalde projecten of taken.

Door inzichtelijk te maken hoeveel tijd er besteed wordt aan een klant, project of taak kunnen bepaalde keuzes onderbouwd worden gemaakt op het gebied van onder andere budgettering en voortgang. Daarnaast is het dankzij Keeping mogelijk deze uren direct door te factureren aan een klant.

Begin met het verbeteren van je urenlijst, probeer Keeping gratis.

Alle voordelen op een rij

De urenlijst-app van Keeping

Doordat uren vaak achteraf opgeschreven worden, kunnen er onnauwkeurigheden in de urenlijst ontstaan. Dit kan komen doordat iemand zich niet precies herinnerd wat het tijdverloop was, en dit effect kan verergerd worden door uitstelgedrag en een ongebruiksvriendelijk systeem.

Keeping is het antwoord op omslachtige programma’s, losse papiertjes en achterhaalde werkwijzen die gebruikt worden voor het bijhouden van gewerkte uren. Keeping maakt tijdsregistratie veel makkelijker en efficiënter door de volgende aspecten:

  1. Flexibel en nauwkeurig De urenlijst-app van Keeping is beschikbaar in Google Play en App Store. Hierdoor is de app voor ieder met een mobiele telefoon beschikbaar. Daarnaast is het ook gewoon te gebruiken met je computer of tablet. Bij aanvang van een taak kun je eenvoudig inklokken via de app en als je vervolgens de taak hebt afgerond kun je weer uitklokken. Ook kunnen gewijzigde tijdregistraties van werknemers bekeken worden in één overzicht. Dit maakt het een betrouwbaar en nauwkeurig systeem.
  2. Synchronisatie De urenlijst wordt veilig opgeslagen in de cloud, zodat ze direct in te zien zijn op al je verschillende apparaten. Het enige wat ervoor nodig is, is internetverbinding.
  3. Overzichtelijk Een urenlijst kan eenvoudig gebaseerd worden op één specifieke taak, klant of project. Dit maakt de urenlijst overzichtelijk.
  4. Belastingvoordelen voor ondernemers De hoogte van de mogelijke aftrek bij de inkomstenbelasting is afhankelijk van de uren die je als zelfstandig ondernemer in zijn zaak stopt. Het is daarom belangrijk dat je een volledige urenlijst bijhoudt. Met Keeping ben je hiervan verzekerd.
Overzicht van urenregistratie specifiek ingesteld op uren per taak Grafisch personage die de hoofdafbeelding ondersteunt
Details van urenregistratie-rapportage die gedownload is naar PDF-formaat

Gemakkelijk via de Keeping-app

Voorkom een slechte uren lijst

In het verleden werd een urenlijst vaak opgesteld in een Excelbestand. Dankzij urenregistratie met Keeping is dit gelukkig verledentijd. De enige handeling die jij of je personeel dient te doen is het drukken op de start- en stopknop. Uren kunnen direct aan een taak of project worden toebedeeld. Hierdoor is de urenlijst een stuk nauwkeuriger dan wanneer de uren achteraf op papier opgeschreven worden.

Keeping biedt al deze mogelijkheden en meer!

Keeping biedt een flexibele app die overzichtelijk is in gebruik

Jouw werktijden registreer je precies en je kunt deze aanpassen waar en wanneer je maar wilt. De urenlijst van Keeping is gemakkelijk, flexibel en overzichtelijk.

Stopwatch om uren te klokken illustratie