Factureer gewerkte uren met SnelStart

Keeping koppelt met SnelStart zodat je jouw gewerkte uren nog gemakkelijker kan factureren aan je klanten. Direct vanuit je Keeping urenregistratie, vertrouwd en snel.

Gewerkte uren factureren doe je gemakkelijk met Keeping en SnelStart.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart SnelStart-account met minimaal "inBalans" (of "inControle", "inZicht") vereist. Een benodigd SnelStart-abonnement is niet inbegrepen. De integratie werkt helaas niet met SnelStart "inKaart", "inStap" en "Accountant".

Wat is SnelStart?

SnelStart is al meer dan 35 jaar actief in de wereld van software voor boekhouding. SnelStart is daarom software om boekhouding eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het betreft flexibele software die goed met je bedrijf meegroeit en je begeleidt bij het verzorgen van je boekhouding. Nu koppelt deze gemakkelijke boekhoudtool met Keeping voor nog gemakkelijkere facturatie op basis van urenregistratie. Dankzij de Keeping-koppeling met SnelStart factureer je gemakkelijk al je gewerkte uren.

Zet je Keeping-uren in voor het maken van je facturen

Maatwerk facturen of uurtje factuurtje? Vaak moet je daar een balans tussen vinden. Om deze reden brengen we SnelStart en Keeping bij elkaar. Dit zorgt ervoor dat je tot op de minuut nauwkeurig je gewerkte uren kan factureren met een paar simpele klikken. De rest van het facturatieproces kan je afronden in Snelstart, zoals je dat gewend bent.

Maak in een paar klikken een nieuwe factuur gebaseerd op je Keeping-uren. Selectieopties helpen je om de inrichting en verdeling van je factuur naar wens te krijgen. Klik op "Verdergaan" om de factuur in SnelStart te bekijken en te versturen.

Je factuur gebaseerd op uren uit Keeping is nu gemaakt en klaar om te verzenden.

Gebruik bestaande facturen om inzicht te krijgen

Reeds bestaande facturen uit SnelStart kun je associëren met uren in Keeping om een beter beeld te krijgen van je urenbesteding. Dat doe je door facturen te associëren met uren. Het werkt hetzelfde als een nieuwe factuur aanmaken, dit keer kies je echter alleen de uren.

Factuuropbrengsten bekijken in rapporten

Gefactureerde opbrengsten die gekoppeld zijn aan uren in Keeping komen direct terug in je rapportages. Nuttig voor als je direct in je urenoverzichten ook wil zien hoeveel iets oplevert op financieel gebied. Zo hoef je niet veel te wisselen tussen applicaties. Ook kun je inzichten krijgen in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren.

Bekijk de opbrengst van je SnelStart facturen direct in Keeping

Beter factureren met directe en indirecte uren

Nauwkeurige facturatie is een goede gewoonte, daarom kan je facturatieflow nog beter ingesteld worden dankzij de mogelijkheid om directe en indirecte uren te gebruiken. Erg handig bij het bepalen van welke uren je wel of niet kan factureren. Zelf in te stellen naar wens, lees meer op: instellen van directe en indirecte uren.

Bij het aanmaken en associëren van een factuur kun je dan kiezen of je alleen directe uren wilt meenemen, of dat je indirecte uren ook een plekje geeft op je factuur, dat is wel zo flexibel.


SnelStart en Keeping koppelen?

We hebben een simpel stappenplan opgesteld waarin uitgelegd wordt hoe je Keeping en SnelStart kan koppelen.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie