Facturen maken met Jortt en Keeping

Koppel je Keeping-organisatie met Jortt voor nauwkeurige en gemakkelijke facturatie. Zo haal je nog meer uit je urenregistratie.

Gewerkte uren factureren doe je gemakkelijk met Keeping en Jortt.

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Jortt-account met minimaal het Jortt Compleet-abonnement vereist. Het benodigde Jortt-abonnement is niet inbegrepen.

Wat is Jortt?

Met Jortt kun je online de boekhouding van je bedrijf verzorgen. Jortt belooft dat je de boekhouding van je onderneming met een glimlach kan verzorgen. Jortt is geschikt voor zowel zzp'ers als grotere ondernemingen. Jortt wordt gebruikt door meer dan 35.000 ondernemingen. Dankzij de Keeping-koppeling met Jortt heb je fijne urenregistratie tot je beschikking voor het factureren van alle gewerkte uren.

Een factuur aanmaken gebaseerd op je Keeping-uren

We hebben Jortt en Keeping bij elkaar gebracht omdat het factureren van uren vaak maatwerk blijft. Dankzij de koppeling kan je ervoor zorgen dat je tot op de minuut nauwkeurig je gewerkte uren factureert met een paar simpele klikken. De rest werkt zoals je dat gewend bent in Jortt.

Vanaf nu maak je dus met een paar klikken direct via je rapporten een factuur aan. Gebruik de selectieopties om je factuur in te richten en te verdelen naar wens. Klik vervolgens op "Verdergaan" om de factuur in Jortt te bekijken en te versturen.

Dat was het: je factuur, gebaseerd op exacte uren in Keeping, is nu verzonden. Lekker nauwkeurig en gemakkelijk.

Bestaande facturen associëren met je geregistreerde uren

Ook reeds bestaande facturen kun je associëren in Keeping om een volledig plaatje te krijgen van je bedrijfsvoering. Dat doe je door facturen te associëren met uren. We hebben het zo gemaakt dat het op dezelfde manier werkt als een nieuwe factuur aanmaken, dat is wel zo handig toch?

Je ziet de gefactureerde opbrengst terug in je rapporten

Om het helemaal af te maken zie je uiteraard de opbrengst van je gefactureerde uren terug in de rapportages direct in Keeping. Dat is handig om op de hoogte te blijven zonder continu te switchen tussen applicaties. Ook kun je inzichten krijgen in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren.

Bekijk de opbrengst van je Jortt-facturen direct in je rapporten in Keeping.

Verfijn je werkzaamheden met directe en indirecte uren

Om je facturatieflow met Jortt en Keeping nog beter te maken is het mogelijk om aan te geven welke uren direct zijn en welke uren indirect zijn. Dat is erg handig voor het bepalen van welke uren je uiteindelijk wilt factureren en welke uren niet. Directe en indirecte uren kun je uiteraard instellen zoals je dat zelf wilt: instellen van directe en indirecte uren.

Bij het aanmaken en associëren van een factuur kun je dan kiezen of je alleen directe uren wilt meenemen, of dat je indirecte uren ook een plekje geeft op je factuur, dat is wel zo flexibel.


Jortt en Keeping koppelen?

Om je Keeping-organisatie en je Jortt-administratie(s) te koppelen met elkaar kun je dit simpele stappenplan volgen.


Er komen nog meer integraties aan

Gebruik jij niet Jortt maar een ander pakket? We zijn nog druk bezig met het afronden van integraties voor e-Boekhouden, SnelStart en Twinfield. Eind Januari 2020 zullen al deze integraties beschikbaar zijn.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie