Urenregistratie voor elke Basecamp to-do

Basecamp is een handig programma voor het beheren van je projecten en taken. Het blijft echter belangrijk dat je inzicht blijft houden in hoeveel uren de verschillende projecten en taken in beslag nemen. Zo kun je met inzichten van urenregistratie nauwkeuriger factureren en beter beoordelen hoe je bedrijfsvoering verloopt en zelfs verbeterd kan worden.

Indirecte en directe uren helpen je bij het nauwkeuriger voeren van je urenadministratie

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Basecamp-account vereist. Een eventueel benodigd Basecamp-abonnement is niet inbegrepen.

Basecamp urenregistratie-integratie met Keeping

Bij Keeping zijn we groot fan van projectmanagementtools zoals Basecamp, en dat horen we van jullie ook! Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uren­registratie-integratie voor Basecamp. Met deze integratie kun je direct binnen Basecamp uren registreren voor een specifieke to-do. Zo geef je extra details mee aan je urenregistratie.

Hoe werkt dit?

We hebben twee browserextensies ontwikkeld voor Keeping, namelijk de Chrome extensie en de Firefox add-on. Via deze browserextensies kan Keeping koppelen met externe website zoals bijvoorbeeld Basecamp. Dit doen we door een Keeping-knop beschikbaar te maken direct in de interface van Basecamp zelf. Zo zie je in een to-do-lijst naast elke to-do een Keeping-knop waarmee je uren kan registreren. Ook zie je voor het gemak op elk detailscherm van een to-do dezelfde Keeping-knop.
Met de groene knop start je een nieuwe tijdregistratie vanuit Basecamp 3
Zo ziet de Keeping-knop in een Basecamp lijstje eruit.

Ondersteuning voor Basecamp

We hebben de integratie met Basecamp zo ontwikkeld dat het voor de volgende versies van Basecamp werkt:

Zo kun je ongeacht welke versie van Basecamp je gebruikt op dezelfde manier je uren registreren binnen Basecamp.

Tijdregistraties gekoppeld met Basecamp to-do's

Om extra kracht te geven aan de koppeling met Basecamp, komen alle to-do's waar je uren voor registreert direct terug in je rapporten. Zo zie je voor elke individuele tijdregistratie welke Basecamp to-do eraan gekoppeld is. Ook kun je andersom redeneren, je bekijkt de Basecamp to-do's en ziet vervolgens welke tijdregistraties aan een to-do gekoppeld zijn. Lees meer over hoe dit werkt.


Ook uren bijhouden voor je Basecamp to-do's?

Begin vandaag nog met bijhouden van je uren binnen Basecamp. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie