Meer informatie over ons prijsmodel vind je hier.

Let op: zorg ervoor dat je ingelogd bent als de organisatie-eigenaar, dit is de enige gebruiker in de organisatie die instellingen voor abonnementen kan aanpassen.

Abonnement opzeggen

Navigeer in het hoofdmenu naar instellingen -> abonnement en vervolgens zie je de mogelijkheid om je abonnement op te zeggen.

Het menu voor het opzeggen van een abonnement

Het abonnement van je organisatie opzeggen

Wanneer je hebt besloten om je abonnement op te zeggen kun je dit via het abonnentenmenu in Keeping doen.

  1. Je kunt kiezen voor een actieve downgrade door je abonnement per direct te beëindigen.
  2. Je kunt kiezen voor een passieve downgrade door je abonnement te beëindigen aan het einde van de huidige looptijd.

In het geval dat er teveel betaald is, zetten we het teveel betaalde bedrag om in een tegoed dat aan je organisatie gekoppeld wordt. Je kunt dit tegoed gebruiken voor toekomstige betalingen in Keeping.

Het abonnement van je organisatie downgraden

Je kunt ook door het gebruik van ons eerlijke prijsmodel, je abonnement automatisch laten downgraden naar een gratis versie. Zodra er minder dan drie actieve gebruikers in je organisatie zijn, gebeurt dit automatisch. Vanaf dat moment verrekenen we het teveel betaalde bedrag naar een tegoed voor je organisatie. Wanneer je bijvoorbeeld een jaarabonnement afsluit voor je organisatie in Keeping, maar na zes maanden minder minder dan drie actieve gebruikers in je organisatie hebt, dan worden de laatste zes maanden van het betreffende jaar automatisch omgezet naar een tegoed. Dit tegoed kan in de toekomst gebruikt worden bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Beperkingen na opzegging of downgrade

Nadat je een abonnement opzegt of downgradet, kun je altijd gebruik maken van het gratis Keeping-abonnement. De beperkingen van dit abonnement zijn dat je maximaal twee gebruikers in je organisatie kunt activeren.

Tegoeden

Tegoeden die je hebt opgebouwd, worden automatisch verrekend bij het ontstaan van een nieuwe factuur. Tegoeden worden niet uitgekeerd.