Hallo Plus! 👋 Nieuwe features en mogelijkheden voor Keeping

Keeping urenregistratiesoftware gaat volle kracht vooruit. Vandaag introduceren we een hele boel nieuwe functies en een nieuwe sprankelende website! We veranderen ons aanbod en stoppen met het aanbieden van ons Standaard-abonnement. Dit wordt vervangen door het nieuwe, uitgebreidere en voordeligere Plus-abonnement. Je kan vanaf vandaag Keeping koppelen met Moneybird, met je kalender en met verschillende projectmanagementprogramma's.

Keeping Plus, een voordelig abonnement vol nieuwe functies en integratiemogelijkheden.

We zijn achter de schermen een hele tijd met deze update bezig geweest. Het team is dan ook erg trots om vandaag een grote lijst met verbeteringen en nieuwe mogelijkheden te kunnen presenteren. In dit bericht geven we je een kort overzicht van alle nieuwigheid. De komende weken zullen we in afzonderlijke blogs dieper ingaan op specifieke functies.

Moneybird – facturen aanmaken en associëren direct in Keeping

Jullie vroegen het vaakst om een koppeling met Moneybird. Vandaag is die er! Je kan vanaf nu direct facturen aanmaken op basis van een rapport in Keeping, én je kan ook reeds verstuurde facturen uit Moneybird associëren met gewerkte tijd. De rapporten in Keeping geven je precies inzicht in de exacte opbrengst voor de inspanning van jouw team. Hoeveel uren zijn gefactureerd en hoeveel nog niet? Het maken en associëren van facturen is flexibel opgezet, zodat onze integratie werkt voor zowel eenvoudige als ingewikkelde facturen. Pas je later nog iets aan in Moneybird? Dan worden deze aanpassingen direct overgenomen door Keeping, daardoor zijn de rapporten altijd up-to-date.

Om te integreren is een apart Moneybird-account vereist. Een eventueel benodigd abonnement hiervoor is niet inbegrepen.

Projectmanagement en de browser-extensies

De browser-extensies voor Chrome en Firefox hebben een grote update gekregen. Ze kunnen er nu voor zorgen dat je tijd kan registeren in je favoriete projectmanagement-applicatie. De ondersteuning begint met: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Je vindt in deze applicaties een knop per taak om tijd te registreren. Daarnaast tover je snel een overzicht van alle registraties per taak tevoorschijn, direct in het projectmanagement­programma. In de applicaties van Keeping vind je ook handige links naar de gerelateerde externe taak.

Voor elk projectmanagementprogramma is een apart account bij dat programma vereist. Een eventueel benodigd abonnement voor het programma is niet inbegrepen.

Nog veel meer…

Er zijn ook nog meer toevoegingen gedaan. Je kan nu onderscheid maken tussen directe en indirecte uren! Handig natuurlijk als je uren wil factureren. Daarnaast kan je ook de geschiedenis van al je uren terugzien in je kalender met onze kalender-integratie.

Een nieuwe aanbod: ✨ Plus over Standaard

Keeping was voorheen altijd gratis voor twee gebruikers in één omgeving, en vanaf de derde gebruiker € 8,- p/m/g met het Standaard-abonnement. Vandaag stoppen we met het aanbieden van dit Standaard-abonnement. Iedereen die dit abonnement nog heeft kan dit gewoon blijven gebruiken, en voor iedereen die eerder met Keeping begon blijft het zoals voorheen gratis met z'n tweeën.

Het Standaard-abonnement wordt vervangen met het nieuwe Plus-abonnement. Dit is het abonnement dat toegang geeft tot alle hierboven genoemde nieuwe functies voor de lage prijs van € 5,40 p/g/m. Ook als je in je eentje of met z'n tweeën uren bijhoudt in Keeping is het nu dus interessant om een kijkje te nemen naar onze abonnementen. Naast het Plus-abonnement bieden we vanaf vandaag een Enterprise-abonnement aan met extra service voor middelgrote en grote bedrijven. Bekijk alle verschillen op deze pagina.

Een sprankelende nieuwe website

Om de presentatie van de nieuwe functies en abonnementen extra kracht bij te zetten hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn, als we het zelf zeggen 👏. De pagina 'ontdek' geeft een goed overzicht van alle functies van Keeping. Daarnaast zijn er specifieke pagina's per platform en integratie. De ervaringen en beoordelingen worden nu overal goed uitgelicht. Bovendien werkt alles helemaal vloeiend van 30" scherm tot mobiele telefoon. We nodigen je uit om verder te kijken.

Net zo enthousiast als wij?

Probeer het Plus-abonnement 14 dagen lang gratis uit. Na 14 dagen gaat je abonnement definitief in, en anders kun je gemakkelijk terug naar het gratis abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie