Projecten

Projecten in- en uitschakelen

Onze applicatie biedt de mogelijkheid om uren te schrijven op Projecten en Klanten. Pas het gebruik van Keeping aan naar je organisatie. Zie ook 'Waarom projecten gebruiken?'.

Projecten inschakelen

Als Organisatiebeheerder kun je via Instellingen → Organisatie → Workflow onder 'Projecten inschakelen' het gebruik van projecten inschakelen. Hiermee breng je meer detail aan in het invoeren van een tijdsregistratie. Tijdsregistraties kunnen hierna worden geschreven op Projecten en indien ingeschakeld Taken. Deze Projecten zijn op zijn beurt weer gekoppeld aan Klanten. Teamleden kunnen hierna aangeven aan welk project zij werken bij hun werkzaamheden.

Let op! Na geklikt te hebben op de groene knop verschijnt er een tussenvenster. Klik nogmaals op de groene knop 'Projecten inschakelen', om projecten in te schakelen.

Dit is hoe je project inschakelt

Hier schakel je projecten in in het Instellingen menu.

Projecten uitschakelen

Als Organisatiebeheerder kun je via Instellingen → Organisatie → Workflow onder 'Projecten uitschakelen' het gebruik van projecten uitschakelen. Hiermee versimpel je het invoeren van een tijdsregistratie. Tijdsregistraties kunnen hierna worden geschreven op Klanten. Teamleden kunnen hierna niet meer aangeven aan welk project zij werken bij hun werkzaamheden.

Let op! Na geklikt te hebben op de rode knop verschijnt er een tussenvenster. Klik nogmaals op de rode knop 'Projecten uitschakelen', om projecten uit te schakelen.

Dit is hoe je projecten uitschakelt

Hier schakel je projecten uit in het Instellingen menu.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding