Projecten

Teamleden aan projecten koppelen

Ervan uitgaande dat er al een project is aangemaakt, kunnen teamleden worden toegevoegd aan een bestaand project via Instellingen → Projecten. Zoek het project op in het overzicht en klik op Acties → Bewerken of op de projectnaam.

Open de geavanceerde instellingen door op het pijltje onder het tekstveld van de projectnaam te klikken. Nu zijn er meer opties zichtbaar zoals 'Unieke referentie', 'Gekoppelde taken', en 'Teamleden'. Onder het kopje 'Teamleden' staat een lijst van de teamleden die gekoppeld zijn aan het huidige project. Een gekoppeld teamlid kan worden verwijderd door op het verwijder-icoon te klikken aan de rechterzijde van de lijst.

Om een nieuw teamlid toe te voegen, moet er onderaan de lijst in het witte invoerveld een teamlid gekozen worden en vervolgens op de groene knop 'Koppel teamlid' geklikt worden. Klik op het witte invoerveld om te zoeken naar bestaande teamleden.

Dit is hoe je teamleden aan je project toevoegd

Koppel een bestaand lid aan het huidige project door op 'Koppel teamlid' te klikken.

Je kan ook snel navigeren naar de projectinstellingen via Rapporten. Dit doe je door in het menu op Bewerk project te klikken.

Dit is hoe je een project bewerkt vanuit Rapporten