Projecten

Teamleden automatisch toevoegen aan nieuwe projecten

Je kan teamleden automatisch toevoegen aan nieuwe projecten. Navigeer naar het teamlid dat je automatisch wil toevoegen. Op de pagina Projectkoppelingen klik je op het instellingen-icoon.

Hiermee voeg je een teamlid automatisch toe aan nieuwe projecten

Als je niet wil dat een teamlid automatisch toegevoegd wordt aan nieuwe projecten, kan je dit met dezelfde menu-knop ongedaan maken.

Hiermee wordt een teamlid niet automatisch toegevoegd aan nieuwe projecten