Taken

Taken toevoegen aan een project

Bij een nieuw of bestaand project kan je aanpassen welke taken bij het project horen. Navigeer naar InstellingenProjecten. Klik vervolgens op een bestaand project, of op Nieuw project.

Hier zie je jouw projecten

Als je een project selecteert, kan je vervolgens onder Geavanceerd de gekoppelde taken en teamleden aanpassen.

Hier zie je de details van je project

Je kan ook vanuit Mijn uren een nieuwe taak aanmaken of een bestaande taak aan het project toevoegen. Maak een nieuwe tijdsregistratie, en selecteer vervolgens in het menu Maak een nieuwe taak aan.

Hier kan je een nieuwe taak aanmaken