Taken

Een taak verwijderen

Navigeer via InstellingenTaken naar de taak die je wil verwijderen. Klik op de taak, en selecteer vervolgens in het menu Verwijderen.

Let op! Je verwijdert een taak als er géén tijdsregistraties aan de taak gekoppeld zijn. Als er wel tijdsregistraties zijn, moet je deze eerst op een andere taak schrijven, of kies je er voor om de taak te archiveren.

Hier verwijder je een taak