Gemakkelijk en efficiënt

Tijdschrijven via de Keeping-app

Tijdschrijven of uren schrijven is essentieel voor het inzichtelijk maken van de belangrijkste bedrijfsprocessen. Wanneer er fouten worden gemaakt bij het opschrijven van werktijden is dit achteraf vaak lastig te reviseren. Ondanks dat het tijdschrijven geen favoriete bezigheid zal worden, is het essentieel dat het zorgvuldig gebeurt. Door uren te schrijven krijgt het management of de werkgever namelijk een beter inzicht in de efficiëntie van personeel of de winstgevendheid van projecten.

Keeping helpt je graag bij het gemakkelijk optimaliseren van dit proces met behulp van online online tijd schrijven middels de Keeping-app.

Ben je zzp'er? Dan kan je Keeping Gratis gebruiken.
https://dorn-consultancy.keeping.nl/ Webbrowseromhulsel voor video

Krijg als werkgever of manager

Beter inzicht in werktijden door online tijd schrijven

Uit een onderzoek geplaatst op Emerce blijkt dat ruim 60 procent van de professionals onzorgvuldig of onvoldoende doet aan tijdschrijven. Zorg ervoor dat jij daar niet één van wordt! Registreer je eenvoudig bij Keeping en probeer gratis het tijdregistratiesysteem.

  • Beter inschatten van benodigde uren voor een soortgelijke klus;
  • Uren schrijven zorgt voor goede verantwoording van gewerkte uren als werknemer, freelancer of zzp’er;
  • Voorkom dat je geld misloopt door onnauwkeurig tijdschrijven.

Begin met het verbeteren van je tijschrijven, probeer Keeping gratis.

Overzicht van urenregistratie specifiek ingesteld op uren per taak
Het teamoverzicht van Doorn Consultancy, om bijvoorbeeld de uren van een teamlid te bekijken

Handig om te weten

De betekenis en reden van tijdschrijven

Wat is tijdschrijven?

Tijdschrijven is de registratie van het aantal gewerkte uren door een persoon aan een bepaalde taak of project. Doorgaans houdt de persoon deze uren zelf bij. Tijdschrijven wordt ook wel urenregistratie of tijdregistratie genoemd. Het wordt vaak erg onderschat hoe belangrijk tijd schrijven is.

Waarom uren schrijven?

Uren schrijven is voor veel werknemers, vooral bij flexibele contracten, de beste manier om te verantwoorden bij je werkgever of een klant hoeveel uren je hebt gewerkt.

Tijdschrijven is daarnaast nodig voor de facturatie van gewerkte uren naar klanten, het uitbetalen van salaris aan werknemers en het bijhouden van inzetbaarheid en efficiëntie van werknemers.

Freelancers en zzp’ers stellen hun werk beschikbaar op basis van gewerkte uren. Hiervoor is een goede verantwoording van uren, en dus nauwkeurig tijdschrijven, essentieel. Voor de meeste ondernemers is het ook erg belangrijk om bewijs te verzamelen voor de belastingdienst i.v.m. het urencriterium.

Dagoverzicht van uren in de urenregistratie-app van Keeping

Handig en snel via onze app

Online tijd schrijven met het tijdschrijfsysteem van Keeping

Met de Keeping-app is tijdschrijven gemakkelijk en overal bereikbaar. Online tijd schrijven gaat flexibel via de apps of de browser. Voor veel werknemers is tijdschrijven op papier of in een Excelbestand verleden tijd. Er zijn verschillende applicaties en programma’s die online tijdschrijven vereenvoudigd hebben. Eén van deze applicaties is het tijdschrijfsysteem van Keeping.

In de applicatie is het mogelijk om met in te klokken zodra je aan een taak begint en uit te klokken zodra je de taak hebt afgerond. De enige handeling die je dient te doen is te drukken op de start- en stopknop. Uren kunnen direct aan een project of taak worden toegewezen. Hierdoor kan goed gemeten worden hoeveel tijd er aan een taak besteed wordt. Door uitgebreide rapportages waarmee je de geschiedenis van je uren kan bekijken, wordt het eenvoudiger om benodigde uren voor een soortgelijke taak in de toekomst in te schatten. Om deze redenen is online tijd schrijven nauwkeuriger dan tijdschrijven op papier.

Begin met het verbeteren van je tijschrijven, probeer Keeping gratis.

Keeping zorgt ervoor dat je overzichtelijke kunt tijdschrijven

Jouw werktijden registreer je precies en je kunt deze aanpassen waar en wanneer je maar wilt. Tijdschrijven is gemakkelijk, flexibel en overzichtelijk met Keeping.

Stopwatch om uren te klokken illustratie