Keeping is uit bèta!

We hebben een geweldig jaar achter de rug met de bètaversie van Keeping. Na veel verbeteringen en optimalisaties, mede dankzij de geweldige bètagebruikers, hebben we besloten dat het tijd is om Keeping uit bèta te halen!

Keeping is uit bèta!

Op 1 februari 2017 hebben wij, middels onze eerste blog-post, Keeping geïntroduceerd aan de wonderlijke en actieve wereld van ondernemers in Nederland. De visie voor Keeping was – en is nog steeds – om ondernemers diepgaand te ondersteunen bij het verzorgen van administratie op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier. Keeping stond voor de enorme uitdaging om een platform neer te zetten waar ondernemers blind op kunnen vertrouwen om (o.a.) hun urenadministratie bij te houden. Als ondernemers begrijpen we goed wat valkuilen en knelpunten zijn bij het registreren van uren binnen een organisatie, met Keeping vertalen we dit naar een simpele gebruikersinterface met een no-nonsense mentaliteit: alles moet direct te vinden en direct bruikbaar zijn. Als ondernemer ben je afhankelijk van de beschikbare informatie binnen je onderneming, daarom leggen we bij Keeping een focus op het beschikbaar stellen van relevante informatie over de uren die je bijhoudt.

Sinds het begin van onze reis naar een volwaardig platform zijn we overladen met positieve en constructieve feedback van ondernemers die tijd registeren met Keeping. Wij hebben ons hierdoor laten motiveren en elke dag hard gesleuteld aan Keeping om een platform te ontwikkelen voor ondernemers in Nederland, dit blijven we uiteraard elke dag doen.

We willen iedereen die zich heeft aangemeld tijdens deze bètaperiode bedanken, jullie feedback bij het ontwikkelen van Keeping is van enorme waarde geweest! Als bedankje, hebben we een mededeling klaarstaan voor alle bètagebruikers.

De toekomst van Keeping

Om de kwaliteit van Keeping te waarborgen, werken we voornamelijk aan onderdelen binnen Keeping waarvan we weten dat deze van cruciaal belang zijn voor ondernemers. We focussen ons op het bieden van kwalitatief hoogwaardige en goedwerkende functionaliteiten. Tijd-, rapport- en teamfunctionaliteiten dienen te werken op een consistente manier. Door selectief om te gaan met het toevoegen van uitbreidingen aan de applicatie, behouden we de snelheid en simpliciteit waar Keeping voor ontwikkeld is.

Om competitief te blijven en te groeien, introduceren wij de komende tijd wel wat interessante veranderingen aan binnen Keeping. We willen je alvast op de hoogte brengen een aantal van deze veranderingen.

In 2018 introduceren we verbeteringen aan de volgende vier onderdelen binnen Keeping.

  1. Eerlijk Prijsmodel
  2. Externe Referenties (& Browser-extensies)
  3. Slimme Labels (Facturatie, overuren en meer) - meer informatie volgt
  4. Updates (Timesheet & Android en iOS applicaties) - meer informatie volgt

We hebben bij Keeping enorm veel zin in het nieuwe jaar en we hopen dat jullie daar ook bij zullen zijn!
Houd de blog in de gaten voor nieuwe updates en verbeteringen!

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie