Keeping is supereenvoudige urenregistratie

Met trots presenteren wij Keeping, de manier om simpel werktijd bij te houden en inzichtelijk te maken. Na maanden hard werken aan dit nieuwe product is het nu eindelijk tijd om de bètaversie te lanceren. Vandaag de webapplicatie en binnenkort de iOS- en Android-applicaties.

Door en voor ondernemers

Als ondernemers, bij Label305, hadden we al vaak te maken met tijdsregistratie. Als geen ander begrijpen we de frustraties van een ondernemer. Daarom hebben we Keeping ontwikkeld.

We hebben van alles gezien en gebruikt; van Excel, tot internationale SaaS, tot desktop-applicatie, tot logge Nederlandse administratiepakketten. Veel goede oplossingen zijn gericht op "uurtje-factuurtje" maar gaan niet echt veel verder dan dat. Andere oplossingen zijn erg compleet maar een nachtmerrie om mee te werken.

Veel goede oplossingen zijn gericht op "uurtje-factuurtje" maar gaan niet echt veel verder dan dat.

Onze fonkelnieuwe applicatie is natuurlijk niet de eerste time-tracker. Wel is het een complete oplossing, ontwikkeld voor Nederlandse ondernemers door Nederlandse ondernemers.

Keeping is flexibel in hoe jij je tijdsregistratieproces inricht. Heb je projecten wel of niet nodig? Dan zet je dit gewoon aan of uit. Daarnaast is de applicatie helemaal goed te gebruiken op een smartphone of tablet. Uitgebreide native apps voor iOS en Android zitten in de pijplijn. En onze visie voor Keeping reikt verder dan enkel tijdsregistratie, maar daarover later meer.

De interface van Keeping

Volg ons en probeer Keeping direct gratis

Vandaag introduceren wij de eerste bètaversie van Keeping. Deze versie is al aardig compleet, maar er staat nog veel meer op stapel. In de komende weken volgen een aantal artikelen. Volg hoe Keeping-urenregistratie jou helpt met onderstaande:

Keeping is een compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP'er! We zijn nog steeds druk bezig met de ontwikkeling. Nieuwe features, plugins, applicaties en een API worden in het aankomende jaar uitgerold. Probeer Keeping en ervaar het gemak van moeiteloze tijdsregistratie zelf. Tijdens de bèta is de hele applicatie gratis!🎉

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie