Organisaties

Hoe wissel ik tussen organisaties?

Als je met één gebruikersaccount van meerdere organisaties lid bent, kan je op verschillende manieren tussen organisaties wisselen. Als je inlogt, kom je in een scherm waarin je kan kiezen van welk account je gebruik wilt maken.

Dit is waar je je organisatie kiest

Als je al actief bent in een organisatie, kan je als volgt van organisatie wisselen. Klik op het gebruikersicoon rechtsboven in het scherm. In het menu zie je van welke organisaties je lid bent, wat je huidige organisatie is, en staat er een link naar je andere organisatie(s). Als je daarop klikt, kom je in de omgeving van de andere organisatie.

Vanuit dit menu kan je van organisatie wisselen

Ook kan je vanuit het gebruikersmenu naar ‘mijn account’ gaan. In het linkermenu staat een link voor gekoppelde organisaties. Hier vind je een overzicht van alle organisaties waar je lid van bent en wat je gebruikersrol is. Door te klikken op een organisatie kom je in de organisatie-omgeving.

Dit is het overzicht van je gekoppelde organisaties