Project verwijderen

Een project verwijderen doe je als volgt: navigeer naar Instellingen > Projecten. Klik op het menu van het project dat je wil verwijderen. Je kan het project dan bewerken of verwijderen. Let op! Dit kan alleen als je nog geen urenregistraties aan dit project hebt gekoppeld.

Hier kan je het project verwijderen

Project archiveren

Als je al wel urenregistraties aan een project hebt gekoppeld, kan je het project archiveren in plaats van verwijderen. Je vindt het overzicht van gearchiveerde projecten door op bekijk # gearchiveerde projecten te klikken.

Hier kan je het project archiveren