Uren registreren

Op de startpagina van je organisatie kan je beginnen met je ureninvoer. Zorg ervoor dat je op de dag staat waarop je je uren wil registreren, en klik dan op de groene nieuw-knop naast de datum.
Hiermee start je een nieuwe registratie

Afhankelijk van je instellingen kun je hier of een aantal uren invoeren, of je gewerkte tijd van minuut tot minuut bijhouden. In dit scherm kan je de details van je registratie invoeren Voorbeeld van uren bijhouden met exacte tijden.