Verwijderde uren herstellen

Om gebruik te maken van verwijderde uren herstellen, heb je het controlespoor nodig. Hiervoor heb je minimaal een Plus of een Standaard-abonnement nodig.

Verwijderde uren herstellen via het controlespoor

Wanneer je een tijdregistratie hebt verwijderd, dan kan het voorkomen dat je deze toch wilt herstellen. Dit kan eenvoudig via het controlespoor.

Het controlespoor ziet er als volgt uit:
Dit is een voorbeeld van het controlespoor
Je kunt op elke gebeurtenis klikken om meer details te bekijken.

Als je op het controlespoor-item klikt dat omschrijft "Tijdregistratie verwijderd", zal je op het scherm dat opent de knop "Herstel" zien staan.

Uren herstellen

Door op de herstel-knop te klikken zal de verwijderde tijdregistratie worden hersteld en weer zichtbaar zijn in het overzicht.