Urenregistratie voor web developers

Vandaag nemen we een kijkje bij het team dat urenregistratie met Keeping mogelijk maakt. Het team van Keeping is gevestigd in Enschede en Amsterdam. Ons team bestaat uit meer dan tien programmeurs en designers die dagelijks werkzaamheden verrichten voor onder andere de website, de iOS app en de Android app van Keeping.

urenregistratie interface Keeping laptop

Tijdsregistratie met Keeping bij Label305

Label305 werkt als IT-dienstverlener aan meerdere projecten tegelijk, daarom is het noodzakelijk om de administratie van alle projecten en taken goed bij te houden. Elke website of applicatie heeft dynamische onderdelen waar continu aan gesleuteld wordt. Het is dan ook makkelijk om in één oogopslag te zien hoe lang je hebt gewerkt aan elk onderdeel. Gelukkig is dat door het gebruik van Keeping enorm vereenvoudigd met de projecten- en takenfuncties die ingebouwd zijn.

Het is dan ook makkelijk om in één oogopslag te zien hoe lang je hebt gewerkt aan elk onderdeel.

Evalueer je projecten en taken

Aan het einde van elke module is het voor ons team handig om even terug te kijken naar de onderdelen waaraan gesleuteld is. Via Keeping kijk je gemakkelijk naar de geschiedenis van je eigen tijdsregistratie of naar die van je werknemers. Het is mogelijk om de geschiedenis te sorteren, bijvoorbeeld per dag, per maand of per project en per taak.

urenregistratie per module en project afbeelding

Dit is ook handig omdat er een wettelijk bewaarplicht geldt op veel administratieve documenten. De overheid eist namelijk van ondernemers dat dergelijke data in sommige gevallen minstens zeven tot tien jaar lang bewaard blijft. Bekijk ook dit blogbericht over het verlagen van je kosten met de WBSO.

Urenregistratie voor jouw bedrijf?

Het bijhouden van uren kan op veel verschillende manieren, maar met Keeping is het mooi, makkelijk en overzichtelijk! Niet alleen handig voor ontwikkalaars maar ook voor collega designers. Urenregistratie via Keeping is gratis tijdens de bèta, dus registreer nu gratis je account!

Update september 2019

Het is nu ook mogelijk om uren direct bij te houden in GitHub en in Jira. Extra handig voor elke ontwikkelaar, en dus ook voor webdevelopers.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie