Jira

Urenregistratie met Keeping voor Jira

Als agile softwareteam maak je gebruik van software als Jira voor projectmanagement. Keeping integreert nu ook met Jira zodat je direct in je Jira-omgeving je urenregistratie kunt verzorgen.

Om deze integratie te gebruiken heeft je Keeping-omgeving een Plus abonnement nodig.
Nog geen Keeping? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Voor deze integratie is ook een Atlassian-account vereist. Hiervoor kan je organisatie een apart Jira-abonnement bij Atlassian afsluiten. Een Jira-abonnement is niet inbegrepen.
https://www.ellas-evenementen.atlassian.net/nieuwe-website Webbrowseromhulsel voor video
Tijdregistratie starten vanuit Jira issues

Native design

Snelstart

De Keeping-knop is verwerkt in de lijsten van Jira zodat er een optimale aansluiting ontstaat tussen de externe knop van Keeping en de interne knoppen van Jira.

Tijdregistratie bewerken vanuit Jira issues

Extra details

Inzicht

Veeg over de Keeping-knop heen om extra opties in te zien, bijvoorbeeld hoeveel tijd je reeds (cumulatief) besteedt hebt aan een bepaald item in de lijst.

Tijdregistratie starten vanuit Jira issue

Snel in gebruik

Eenvoudig schakelen

Dankzij de slimme knop kun je vanaf meerdere plekken in Jira controle uitoefenen over je eigen tijdregistraties. Tijdregistraties worden gesynchroniseerd met je Keeping-account.

Diepgaande integratie

Snelle en overzichtelijke urenregistratie

De tijdregistraties die je in Jira verwerkt worden altijd live gesynchroniseerd met je account in Keeping. Zo heb je zowel via Jira als via de Keeping-website toegang tot je tijdregistraties. Daarnaast zie je overzichtelijk binnen je projecten en taken bij welke issues of pull requests welke tijdregistraties toebehoren.

Referentie naar de pull request in Keeping

Jira-koppeling

Dit is het gelinkte item voor de specifieke tijdregistratie. De link blijft actief zodat je snel kunt navigeren naar de specifieke pagina in Jira.

Je kunt automatisch gebruik maken van de Jira-integratie. Zorg ervoor dat je organisatie beschikt over het Plus-abonnement en dat je de Chrome-extensie en Firefox add-on geïnstalleerd hebt.

Om deze integratie te gebruiken heb je een Keeping-account met Plus abonnement nodig. Nog geen account? Probeer Keeping Plus 14 dagen gratis.

Chrome-extensie en Firefox add-on

De kracht van externe referenties

Met de externe referenties van Keeping breng je diepgang aan binnen je urenadministratie. Je linkt specifieke tijdregistraties binnen projecten en taken aan items in Jira zodat het sneller duidelijk wordt waar de zwaartepunten van een project liggen. Lees meer over urenregisratie voor ontwikkelaars.

Met de extensie blijf je op de hoogte

De extensie geeft je direct in je browser, ongeacht op welke website je zit, een duidelijk overzicht van je huidige dag weer.

  • Gedetailleerde tijdsbesteding;
  • Inzicht in de knelpunten van een project;
  • Live synchronisatie naar je Keeping-account.
Makkelijk uren bijhouden met de Keeping-extensie voor Chrome-extensie en Firefox add-on De Chrome-extensie en Firefox add-on in gebruik met externe referenties

Breed inzetbaar

Meer integraties

Keeping beschikt over integraties waarmee je gemakkelijk je uren bij kunt houden, of kan doorsturen naar een administratieprogramma.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie