Je gewerkte uren bekijken in je agenda

We krijgen van jullie vaak de vraag of het mogelijk is om alle tijdregistraties in te zien via een agenda-applicatie. Goed nieuws, dat kan met de kalenderintegratie! Het werkt voor onder andere de Apple Agenda, Google Agenda, Outlook Agenda en meer!

Bekijk al je tijdregistraties direct in je agenda dankzij de kalenderintegratie

Om je tijdregistraties te koppelen aan je kalender heb je minimaal een Plus abonnement nodig.

Wat is de kalenderintegratie?

De kalenderintegratie met Keeping is een gemakkelijke manier om al je tijdregistraties direct te bekijken in je agenda-applicatie. Dit betekent dat als je in je agenda terugkijkt op een specifieke dag, je exact ziet waar je aan werkte. Je ziet bijvoorbeeld details als de projectnaam, de taak, de duur van een tijdregistratie en de bijbehorende details (*).

Zo ziet een tijdregistratie eruit in je Apple MacOS-app Agenda. Tijdregistraties in je agenda zien er als volgt uit (* Bijbehorende details zoals integraties en een link naar je specifieke tijdregistratie worden in de beschrijving van een evenement getoond als je agenda-applicatie het iCal-formaat volledig ondersteunt.)

Welke agenda's worden ondersteund?

Voorlopig hebben we de ondersteuning met de volgende agenda's geverifieerd:

In theorie werkt de kalenderintegratie echter met elke applicatie die je de mogelijkheid biedt om te abonneren op een iCal-link:

Hoe werkt de kalenderintegratie?

Om een zo breed mogelijke ondersteuning voor agenda-applicaties te verzorgen, hebben we voor onze kalenderintegratie gebruik gemaakt van het iCal-formaat. Het iCal-formaat is een digitale standaard om agenda's te delen en op te slaan. We hebben specifiek voor deze standaard gekozen omdat door verschillende grote bedrijven ondersteuning wordt geboden.

Keeping communiceert met je agenda-applicatie en verstuurt de tijdregistraties die horen bij de iCal-link die je agenda-applicatie doorgeeft. Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat.


Ook je urenregistratie direct in je agenda zien?

Begin vandaag nog met bijhouden van je uren in Keeping. Meld je aan bij Keeping en maak de eerste 14 dagen gratis gebruik van het Plus-abonnement.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie