Mobiel rapporten downloaden

Met rapporten kan je ook op je telefoon snel inzichtelijk maken waar je je uren aan besteed. Het is nu ook mogelijk om deze rapporten vanaf je telefoon op te slaan.

Dit doe je door te navigeren naar het overzicht dat je wil downloaden, bijvoorbeeld dat van een klant in een bepaalde periode. Klik op het menu naast Rapporten. Selecteer daar het bestandsformaat (PDF of Excel) waarin je je rapport wil downloaden om de download te starten.

Hier zie hoe je mobiel rapporten downloadt