Rapporten

Rapporten toegankelijk maken

Teamleden toegang geven tot projectrapporten

Deze support-pagina gaat er van uit dat projecten zijn ingeschakeld. Het kan handig zijn om een teamlid toegang te geven tot de rapportweergave van een project. Het teamlid kan op deze wijze een inzicht krijgen van de urenverdeling en indien ingeschakeld de takenverdeling binnen een project.

Een organisatiebeheerder kan via Instellingen → Projecten het desbetreffende project bewerken door op de projectnaam te klikken of via Acties → Bewerken naar de bewerkpagina te navigeren. Vervolgens kunnen onder Geavanceerd, bereikbaar via het pijltje onder het tekstveld van de projectnaam, de gekoppelde teamleden worden beheerd.

Hier zie je het overzicht van je teamleden per project

De gekoppelde teamleden kunnen beheerd worden via de bewerk pagina van projecten.

De kolom 'Kan project rapport zien?' gaat over de toegankelijkheid van de projectrapporten. Ieder teamlid waarbij een vinkje staat heeft toegang tot de rapportweergave van het huidige project. Voor organisatiebeheerders is het vinkje altijd grijs en niet aanpasbaar, omdat organisatiebeheerders altijd toegang hebben tot de rapportweergave van alle projecten. Voor teamleden die geen beheerder zijn kan een organisatiebeheerder ervoor kiezen om deze leden toegang te geven.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding