Rapporten printen

Deze support-pagina gaat ervan uit dat je de pagina's over rapporten downloaden en over gedetailleerde rapporten hebt gelezen.

Je navigeert in het hoofdmenu naar Rapporten. overzicht van het hoofdmenu waar je op rapporten kunt klikken

Kies je rapport en klik op print

Je kunt de overzichtsrapporten downloaden door op de knop met het printericoon te drukken. Dit is de knop naast de download-knop. Je kunt rapporten voor vrijwel alle overzichten printen, dit betekent dat je zowel reguliere rapporten als gedetailleerde rapporten kunt downloaden op dezelfde manier.

De print-knop om de rapporten te printen, naast de download-knop

Zodra je op de print-knop klikt, komt er een dialoog tevoorschijn waarin je een laatste overzicht ziet. In dit laatste overzicht kun je nog eventuele printopties aanpassen. Het kan zijn dat dit dialoogvenster verschilt in uiterlijk, afhankelijk van de browser en het besturingssysteem dat je gebruikt. Het venster waarin je printopties kunt kiezen en kunt uitprinten