Rapporten

Factuuropbrengsten in rapporten bekijken

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal een Plus abonnement nodig. Apart facturatieprogramma-account vereist.

Dit artikel gaat ervan uit dat je gekoppeld bent met een facturatieprogramma.

Navigeer naar de rapporten in Keeping

Hieronder zien we een overzicht van uren voor verschillende projecten. Je ziet bovenin een totaaloverzicht met de belangrijke getallen van alle projecten bij elkaar opgeteld, en daaronder zie je de belangrijkste getallen opgesplitst per project. Overzicht van de opbrengst van gefactureerde uren Tip: je kunt altijd de opties-knop (···) gebruiken om de onderliggende uren te bekijken.

De belangrijkste onderdelen uit de bovenstaande rapporten bevatten extra details zodra je met je muis veegt over de specifieke onderdelen.

Opbrengst uit administratie

Belangrijk om rekening mee te houden, de rapporten geven de opbrengst van één administratie tegelijk weer. Het is de administratie die in de balk genoteerd staat onder Opbrengst uit. Kies een administratie om de opbrengsten te tonen, of verberg alles Je kiest hier voor welke administratie je de opbrengsten laat zien in de rapporten.

Tip: bij het downloaden van een rapport kan het soms handig zijn om de opbrengsten te verbergen.

Bekijk details van de totale opbrengst

Veeg met je muis over de totale opbrengst om te zien hoeveel procent van de geschreven uren gefactureerd zijn. Daarnaast zie je ook hoeveel elk gefactureerd uur je heeft opgeleverd. Bekijk de totale opbrengsten van de gewerkte uren in de rapporten Handig om snel een indruk te krijgen van de totale opbrengst in een periode.

Bekijk details van de opbrengst over een specifiek rapport

Net zoals voor het totaal zie je hier de opbrengst per gefactureerd uur en het percentage van gefactureerde uren. Bekijk de details van een specifiek rapport, de opbrengsten verdeeld Handig als je snel even wilt zien hoeveel de opbrengst per uur is.

Bekijk details van de verhouding tussen uren

Veeg met je muis over de groene balk heen om extra details over je urenverhoudingen te bekijken: Alle geschreven uren worden verdeeld en de verhouding weergegeven in de balk De verhoudingsbalk is handig om snel een indruk te krijgen van de verhouding tussen uren.

Gekoppelde facturen

Om de specifieke facturen te zien die gekoppeld zijn aan een rapport, kun je doorklikken op de naam van het rapport en navigeren naar het tabje Integraties. Het tabje integraties geeft links naar de facturen weer waar je op kunt klikken Hier zie je alle facturen die gekoppeld zijn aan uren binnen dit projectrapport.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding