Android- en iOS-applicaties

Bekijk ook de app-pagina.

Keeping heeft twee mobiele applicaties, zodat je ook onderweg makkelijk uren kan registreren. Met de apps heb je altijd een overzicht van je uren op zak. Je kan snel in- en uitklokken en je tijdregistraties aanpassen. De app kan wisselen tussen meerdere organisaties. Je kan rapporten aanmaken via de mobiele apps, maar deze functie is uitgebreider op de webversie van Keeping.