Uren indienen

Om gebruik te maken van uren indienen heb je minimaal Keeping Pro nodig.

Als jouw organisatie gebruik maakt van uren indienen, kan je via Overzichten > Mijn ingediende uren je uren indienen en de status van je ingediende uren bekijken.

Hier zie je het overzicht van je ingediende uren.

Om uren in te dienen, klik je op Uren indienen. In het scherm selecteer je de periode waarvoor je de uren wil indienen. Je krijgt vervolgens een lijst te zien met al je registraties uit die periode. Je kan hier eventueel registraties uithalen door ze uit te vinken. Je kan tussentijds je selectie opslaan met Concept opslaan. Onderaan de pagina zie je het totaal van de uren. Klik vervolgens op Uren indienen.

Hier dien je uren in