Keeping integreren met andere apps

Dankzij de integratie mogelijkheden van Keeping is het makkelijk om jouw projectmanagement, urenregistratie en facturatie allemaal samen te brengen. Het is mogelijk om een koppeling te maken tussen een (of meer) van deze 15 apps. Al deze apps werken ondersteunend. Zo geef jij jouw urenregistratie, facturatie en projectmanagement een efficiënte boost! Wij nemen even de apps onder de loep:

Keeping integreren met andere apps

Asana

Asana helpt jou om overzicht te houden over jouw projecten en tijdlijn. Met behulp van de Keeping-knop kun je binnen Asana jouw uren simpel en snel bijhouden. Je houdt heel gemakkelijk tijdens het werken jouw uren bij. Door de samenwerking met de Asana-omgeving kun je tot in detail jouw urenadministratie up to date houden! De integratie met de Chrome-extensie zorgt er voor dat je snel en met groot gemak kunt schakelen tussen verschillende taken en projecten.

Basecamp

Basecamp helpt jou om jouw projecten te managen. Met ons urenregistratiesoftware weet je zeker dat jouw projecten en taken in een duidelijke omgeving worden bijgehouden. Door op de knop naast iedere to do item te klikken, registreer je heel snel en simpel jouw uren. De integratie laat per to do item zien hoeveel uren er geklokt zijn geworden. Alles wordt live gesynchroniseerd naar jouw account binnen Keeping.

e-Boekhouden.nl

De koppeling met e-Boekhouden.nl maakt het heel gemakkelijk om facturen op te stellen voor de projecten waar jij aan hebt gewerkt. Dankzij de integratie worden jouw facturen gebaseerd op exacte uren. Zo wordt het ook stukken gemakkelijker om projecten, taken, klanten en teamleden beter te beoordelen op hun prestaties.

Employes

Het uitbetalen van personeel op basis van de gewerkte uren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De salarisadministratie wordt, dankzij deze koppeling snel en gemakkelijk gedaan. De gewerkte uren worden in Keeping bijgehouden. Daarna kan er per teamlid heel gemakkelijk een overzicht worden gecreëerd. Zo heb je binnen een handomdraai jouw salarisadministratie op orde.

Exact Online

Een van de krachten van Exact Online is dat je nauwkeurig te werk kunt gaan. De koppeling met Keeping zorgt ervoor dat de nauwkeurigheid niet achteruit gaat, maar juist behouden blijft! Je houdt met Keeping bij hoe lang je ergens aan werkt en factureert dit vervolgens. De facturen die vanuit Keeping gemaakt worden, kunnen achteraf nog aangepast worden in Exact Online. Zo weet je zeker dat je nauwkeurig te werk blijft gaan.

GitHub

GitHub is ’s werelds grootste Git repository service. Het is een plek waar mensen samen, digitaal aan codeer projecten kunnen werken. Dankzij de koppeling met Keeping wordt het bijhouden van een gedetailleerde tijdsbesteding ontzettend gemakkelijk. Daarnaast krijg je zonder moeite inzicht in de knelpunten van een project. Tot slot wordt alles live gesynchroniseerd naar jouw Keeping account.

Jira

De software van Jira wordt gebruikt om projecten van agile softwareteams te managen. Dankzij de integratie van Keeping binnen Jira wordt het heel simpel om binnen jouw Jira omgeving jouw uren te registreren. Binnen Jira kun je gemakkelijk controle uitoefenen over jouw eigen tijdsregistraties. Dat doe je door gebruik te maken van de slimme knop.

Jortt

Door Keeping te koppelen met jouw Jortt-omgeving factuur je gemakkelijk op basis van urenregistratie. Jouw facturen kun je gemakkelijk samenstellen op basis van exact gewerkte uren en inspanning. Jij bepaalt hoe je precies factureert. De koppeling met Keeping maakt dit gemakkelijk en overzichtelijk. Je kunt ook de opbrengst van de gewerkte uren terugzien en beoordelen. Het overzichtelijk maken van de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf is nog nooit zo makkelijk geweest!

Moneybird

Moneybird is een boekhoudprogramma. Het is gebruiksvriendelijk en werkt snel. De koppeling met Keeping ondersteunt jou bij het registreren van jouw uren. De koppeling tussen deze twee apps zorgt er voor dat het bijhouden van jouw administratie zonder slag of stoot gaat.

Nmbrs

De uren die jij, of jouw personeel, gewerkt heeft, kunnen binnen de omgeving van Keeping met veel gemak geregistreerd worden. Vervolgens kun je met een paar klikken alle gewerkte uren doorsturen naar Nmbrs. Jouw salarisadministratie is dankzij deze koppeling binnen een handomdraai gedaan en volledig accuraat.

SnelStart

SnelStart maakt boekhouden gemakkelijk. Jouw gewerkte uren neem je met veel gemak op in jouw salarisadministratie. Dankzij de koppeling tussen de Keeping-omgeving en de SnelStart-omgeving is het maken van organisatierapporten en facturen ontzettend snel en makkelijk gedaan.

Todoist

Todoist helpt jou bij het organiseren van jouw werkdag. Jouw taken houd je het liefst bij op een To Do lijstje en Todoist is hier een fijne omgeving voor. Door Keeping en Todoist aan elkaar te koppelen, voer jij jouw urenregistratie direct vanuit Todoist in. De koppeling met Keeping is interactief en verandert afhankelijk van wat de huidige staat van jouw tijdregistratie is. Dit betekent dat je snel tussen taken kunt switchen. Jouw administratie bijhouden, was nog nooit zo makkelijk!

Trello

Met Trello houd je specifieke taken bij. De koppeling met Keeping zorgt er voor dat jouw urenoverzicht zo compleet mogelijk is. De Keeping-knop integreert direct in de interface. Samen met de rest van de Trello-knoppen. Zou blijft jouw interface duidelijk en overzichtelijk.

Twinfield

De koppeling tussen Twinfield en Keeping maakt het gemakkelijk om te factureren op basis van gewerkte uren. Zo heb je de mogelijkheid om meer te doen met je urenregistratie en blijf je binnen Twinfield factureren zoals je dat altijd al gewend was.

Zapier

Zapier maakt het mogelijk om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Door systemen aan elkaar te koppelen, kunnen veel zaken geautomatiseerd worden. Door gebruik te maken van Zapier wordt de mogelijkheid geboden om Keeping met nog veel meer apps te koppelen.


Wij willen jouw werk graag gemakkelijker maken en juist niet moeilijker. Door Keeping met een, of meer, van bovenstaande apps te koppelen, wordt het registreren van jouw uren nog efficiënter.

Begin vandaag nog met time tracken. Probeer het Plus-abonnement van Keeping de eerste 14 dagen gratis.

Start vandaag nog met het bijhouden van uren

Andere ondernemers maken urenregistratie al gemakkelijker met Keeping. Registreer je hieronder en begin gratis.

Stopwatch om uren te klokken illustratie