Het is ook handig om de prijzen-pagina te bekijken.

Let op: zorg ervoor dat je ingelogd bent als de organisatie-eigenaar, dit is de enige gebruiker in de organisatie die instellingen voor abonnementen kan aanpassen.

Abonnementen

In dit artikel vind je informatie over abonnementen in Keeping: waar je ze kunt vinden en hoe ze opgebouwd zijn. Tevens vind je hier informatie over de betaalmogelijkheden en incasso-machtiging.
Je komt op het overzichtsscherm door te navigeren naar instellingen -> abonnement. Navigeer in het menu naar abonnement

Waar vind ik mijn abonnement?

Eenmaal aangekomen in het overzichtsscherm zie je het volgende: Dit is je abonnement

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt op dit moment bij Keeping een abonnement afsluiten op basis van automatische incasso. Na het invullen van de bankrekening van je organisatie, krijg je het incasso-machtigingsformulier te zien. Zodra je deze hebt ondertekend, is je betaalmethode toegevoegd.

Overzicht van de betaalmogelijkheid voor abonnementen

Kun je niet via automatische incasso betalen? Neem dan contact op met administratie@keeping.nl (alleen mogelijk bij jaarabonnementen).

Waar vind ik mijn incasso-machtiging?

Je kunt de afgegeven incasso-machtiging altijd downloaden via het overzichtsscherm van je abonnement. Navigeer naar instellingen -> abonnement en onder het kopje betaalmethode vind je de afgegeven machtiging, beschikbaar om te downloaden in PDF-formaat.