Bètagebruikers krijgen Keeping één jaar gratis

De informatie die je op deze pagina vindt, geldt alleen als je jouw organisatie hebt geregistreerd tijdens de bètaperiode van Keeping (tot 12-02-2018).

Einde bètaperiode

De bèta is op 12 februari 2018 officieel afgelopen, als je jouw organisatie hebt geregistreerd tijdens deze bètaperiode, dan willen we je bedanken voor het vertrouwen in Keeping! We hebben enorm veel feedback ontvangen van jullie tijdens deze periode, mede dankzij deze feedback hebben we een sterk ontwikkelplan voor 2018 klaargezet. In dit jaar volgen er nog meer verbeteringen binnen en rondom Keeping!

Cadeau van Keeping

Als bedankje voor jullie feedback en vertrouwen hebben we besloten om jullie een cadeau te geven in de vorm van een periode lang gratis Keeping: je kunt namelijk tot 4 oktober 2019 kosteloos gebruik maken van Keeping. (Eerder was dit nog 12 februari.) Actieve organisaties uit de bètaperiode hebben een 'betatester' status ontvangen van Keeping, waardoor je automatisch in aanmerking komt voor de genoemde gratis periode.

Tijdens de gratis periode tot 4 oktober 2019 kun je voor jouw organisatie gebruik maken van het "Standaard-abonnement".

Na 4 oktober 2019

Je krijgt een maand van tevoren de mogelijkheid om over te stappen naar een abonnement zodat je ook na 4 oktober verder kan met Keeping. Heb je voor 4 oktober geen abonnement gekozen, dan zal je automatisch overgaan tot het standaard beperktere gratis pakket van Keeping. Indien je organisatie op dat moment te veel gebruikers heeft, zullen gebruikers uit het overschot automatisch geblokkeerd worden.

Kom ik met mijn organisatie in aanmerking?

Je hebt een mailtje van ons ontvangen als je in aanmerking komt voor de gratis periode via je bèta-organisatie. Mocht je deze niet ontvangen hebben, maar toch een organisatie hebben geregistreerd tijdens de bètaperiode, laat het ons dan even weten via support@keeping.nl.

Je herkent je bètastatus aan de groene "Uit bèta!" label rechtsboven, na het inloggen.

Dit is hoe je de bètastatus herkent

Mocht je niet in aanmerking komen, dan kun je hier de prijzen-pagina voor de Keeping-abonnementen bekijken.