Abonnementen

Heb ik een bèta-organisatie?

Bètagebruikers konden Keeping gratis gebruiken voor een langere periode, na de lancering op 12 februari 2018. De informatie die je op deze pagina vindt, geldt alleen als je jouw organisatie hebt geregistreerd tijdens de bètaperiode van Keeping (tot 12-02-2018).

Einde bètaperiode

De bèta is op 12 februari 2018 officieel afgelopen, als je jouw organisatie hebt geregistreerd tijdens deze bètaperiode, dan willen we je bedanken voor het vertrouwen in Keeping! We hebben enorm veel feedback ontvangen van jullie tijdens deze periode, mede dankzij deze feedback hebben we een sterk ontwikkelplan voor 2018 klaargezet. In dit jaar volgen er nog meer verbeteringen binnen en rondom Keeping!

Cadeau van Keeping

Als bedankje voor jullie feedback en vertrouwen hebben we besloten om jullie een cadeau te geven in de vorm van een periode lang gratis Keeping: je kunt namelijk tot 4 oktober 2019 kosteloos gebruik maken van Keeping. Actieve organisaties uit de bètaperiode hebben een 'betatester' status ontvangen van Keeping, waardoor je automatisch in aanmerking komt voor de genoemde gratis periode.

Tijdens de gratis periode tot 4 oktober 2019 kun je voor jouw organisatie gebruik maken van het oude "Standaard-abonnement".

Mogelijkheid om een abonnement te nemen

Je krijgt vanaf 4 september 2019 een maand lang de mogelijkheid om over te stappen naar een abonnement zodat je ook na 4 oktober verder kan met Keeping. Heb je voor 4 oktober 2019 echter geen abonnement gekozen, dan zal je automatisch overgaan tot het gratis abonnement (2018-2019 variant).

LET OP: Indien je organisatie op dat moment meer gebruikers heeft dan het gratis abonnement toestaat, zullen overtollige gebruikers automatisch gearchiveerd worden. De organisatie-eigenaar wordt niet gearchiveerd, de overige gebruikers worden gearchiveerd op basis van wanneer ze voor het laatste actief waren, dus de meest recente actieve gebruiker wordt niet gearchiveerd (zolang daar ruimte voor is).

Kom ik met mijn organisatie in aanmerking?

Je hebt een mailtje van ons ontvangen als je in aanmerking komt voor de gratis periode via je bèta-organisatie. Mocht je deze niet ontvangen hebben, maar toch een organisatie hebben geregistreerd tijdens de bètaperiode, laat het ons dan even weten via [email protected].

Mocht je niet in aanmerking komen, dan kun je hier de prijzen-pagina voor de Keeping-abonnementen bekijken.

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding