Facturatie

Integreren met Moneybird

Om te koppelen met een facturatieprogramma heb je minimaal Keeping Plus nodig. Daarnaast is een apart Moneybird-account vereist. Een eventueel benodigd Moneybird-abonnement is niet inbegrepen.

Met Keeping is het mogelijk om je organisatie te koppelen aan een (of meerdere) administratie(s) in Moneybird. Zo leg je snel verbanden tussen uren uit Keeping en facturen uit Moneybird.

Beginnen met Koppelen

Navigeer naar de integratie-instellingen van je Keeping-organisatie: Hiermee koppel je Moneybird met je Keeping-organisatie. (Te vinden onder InstellingenOrganisatieIntegraties)

Toestemming voor de koppeling

Nadat je drukt op de groene knop "Begin met koppelen" word je naar de Moneybird-omgeving omgeleid waar je toestemming kunt geven om Keeping te koppelen met je Moneybird-administratie (het kan zijn dat je eerst dient in te loggen met je Moneybird-account). Verleen toestemming aan Keeping om te koppelen (Druk op de blauwe knop Toestaan)

Bekijk je gekoppelde Moneybird-administratie(s) in Keeping

Hierna word je automatisch weer omgeleid naar je Keeping-omgeving. Hier zie je nu dat de koppeling met Moneybird geslaagd is. Dit kun je bevestigen door te kijken naar het overzicht onder HUIDIGE FACTURATIEKOPPELINGEN. Het overzicht van gekoppelde facturatie-integraties

Gefeliciteerd! Je Keeping-organisatie is nu gekoppeld aan je Moneybird-administratie. Je kunt nu bijvoorbeeld op basis van uren in Keeping direct een factuur aanmaken in Moneybird. Je kunt ook een bestaande factuur uit Moneybird koppelen aan specifieke uren in Keeping. Op de Moneybird-pagina lees je hier alles over.

Kan ik ook met meerdere administraties koppelen?

Je kunt op dezelfde manier meerdere administraties koppelen aan je Keeping-organisatie. Vervolgens bepaal je zelf via welke administratie je welke uren factureert!

Ondersteunend beeld van grafisch poppetje naast hoofdafbeelding